ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

روسیه هشت دیپلمات یونانی را اخراج کرد

روسیه هشت دیپلمات یونانی را اخراج کرد وزارت امور خارجه روسیه روز دوشنبه هشت دیپلمات روس را عنصر نامطلوب توصیف کرده و آنها را از این کشور اخراج کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۰۶ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 27
کد خبر: ۱۴۰۱۷۰

به گزارش راهبرد معاصر مسکو روز دوشنبه هشت دیپلمات یونانی در این کشور را عنصر نامطلوب توصیف کرد.

به گزارش راشاتودی، وزارت خارجه روسیه همچنین سفیر یونان در مسکو را احضار کرد و اعتراض روسیه به رفتار خصمانه آتن و ارسال سلاح به اوکراین را اعلام کرد. 

پیش از آن نیز روسیه روز دوشنبه (۲۷ ژوئن) ۴۳ شهروند کانادایی را تحریم کرد و آن‌ها را از ورود به این کشور در واکنشی متقابل به تحریم‌های غرب علیه مسکو منع کرد.

 این فهرست که توسط وزارت امور خارجه روسیه منتشر شد، شامل «سوزان کوان» رئیس حزب لیبرال حاکم کانادا و «مارک کارنی» رئیس سابق بانک انگلیس و بانک کانادا است.

در ماه آوریل هم مسکو ۶۱ مقام و روزنامه‌نگار کانادایی را تحریم کرد. مسکو تاکنون در واکنش به اقدامات ضد روسی غرب، ده‌ها سیاستمدار، روزنامه‌نگار و شخصیت‌های تجاری کشورهای غربی را از ورود به روسیه منع کرده است.

 در ادامه فشارهای کشورهای غربی علیه روسیه در رابطه با جنگ اوکراین، دولت جو بایدن تحریم‌های جدیدی علیه مسکو اعمال کرد. در شرایطی که آلمان میزبان نشست سران گروه هفت (G7) است، کاخ سفید بیانیه‌ای با موضوع تشدید فشارهای آمریکا علیه روسیه در رابطه با اوکراین منتشر کرد.

طبق بیانیه کاخ سفید که آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه بیش از ۵۰۰ مقام روسی در زمینه محدودیت صدور روادید اعمال خواهد کرد. به گفته کاخ سفید، آمریکا پیش از این بیش از هزار شخص و نهاد روسیه را هدف تحریم‌های خود قرار داده بود.

اعلام تحریم‌های جدید واشنگتن علیه مسکو با برگزاری نشست گروه هفت همزمان شده است. این نشست با حضور سران آمریکا، انگلیس، فرانسه، ایتالیا، کانادا، آلمان و ژاپن و برخی دیگر از سران کشورها به عنوان کشورهای میهمان به میزبانی آلمان در حال برگزاری است. پیش از این برخی دیگر از سران کشورهای گروه هفت شامل نخست‌وزیر انگلیس و صدراعظم آلمان بر لزوم تقویت حمایت‌ها از اوکراین و تشدید فشارها علیه روسیه تاکید کرده بودند.

آمریکا و متحدان این کشور از ابتدای بحران اوکراین، اعمال انواع فشارها علیه روسیه از یک سو و ارائه انواع کمک‌های تسلیحاتی، اطلاعاتی و مالی از اوکراین را در دستور کار قرار داده‌اند. مسکو از پنجم اسفند ماه سال گذشته از آغاز «عملیات نظامی ویژه در اوکراین» خبر داد و این عملیات همچنان ادامه دارد./فارس

ارسال نظر
captcha