رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه

استعفا نخست‌وزیر ایتالیا در پارلمان این کشور

 با گذشت چند روز از اعلام استعفای ماریو دراگی نخست‌وزیر ایتالیا، او روز پنجشنبه (امروز) در پارلمان این کشور از کناره‌گیری خود خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۳۰ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 21
کد خبر: ۱۴۳۴۰۱

به گزارش راهبرد معاصر بیست و سوم تیر ماه بود که تصمیم ماریو دراگی نخست‌وزیر ایتالیا برای استعفا از مقامش و مخالفت رئیس‌جمهور ایتالیا با این تصمیم خبرساز شد. تصمیم دراگی به دنبال اختلافات داخلی در کابینه ائتلافی ایتالیا اتخاذ شد.

به گزارش شبکه «سی‌ان‌بی‌سی»، ماریو دراگی روز پنجشنبه (امروز) در پارلمان ایتالیا اعلام کرد که از منصب خود به عنوان نخست‌وزیر و رئیس کابینه ائتلافی این کشور استفا می‌دهد.

این رسانه با اشاره به اعلام استعفای نخست‌وزیر ایتالیا نوشت:«(این تصمیم) راه را برای برگزاری انتخابات سراسری جدید و باز شدن فصلی جدید از تردید و بلاتکلیفی سیاسی (در ایتالیا) هموار می‌کند».

ماریو دراگی هفته گذشته به رغم جان به در بردن از رأی عدم اعتماد گفته بود که از سمتش استعفا خواهد کرد. این تصمیم در شرایطی اتخاذ شده که آینده دولت ایتالیا بعد از آنکه «جنبش ۵ ستاره» یکی از احزاب متحد دولت در کابینه ائتلافی حمایتش از دولت را پس گرفت.

سنای ایتالیا هفته گذشته رأی عدم اعتماد به دولت دراگی را تأیید نکرد اما این رأی‌گیری توسط جنبش ۵ ستاره بایکوت شده بود. نمایندگان جنبش ۵ ستاره به دلیل اختلاف بر سر یک لایحه کمک عمومی در پی افزایش قیمت انرژی، از شرکت در این رأی‌‌گیری خودداری کردند.

ماریو دراگی فوریه ۲۰۲۱ به عنوان ششمین نخست‌وزیر ایتالیا طی ۱۰ سال گذشته  قدرت را در دست گرفت. وی که پیش از نخست‌وزیری ایتالیا، رئیس بانک مرکزی اروپا بود بارها گفته بود که جنبش ۵ ستاره از شریکان ائتلافی به حساب می‌‌آید و قصد ندارد بدون مشارکت آنها دولت را اداره نماید.

اعلام استعفای ماریو دراگی در شرایطی انجام شده که به دنبال فشارهای آمریکا به کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای تشدید فشارها علیه روسیه، دولت ایتالیا مواضع تندی در پیش گرفت و نفت و گاز روسیه را تحریم کرد./فارس

ارسال نظر