قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

روسیه هشت دیپلمات یونانی را اخراج کرد

روسیه هشت دیپلمات یونانی را اخراج کرد وزارت امور خارجه روسیه روز دوشنبه هشت دیپلمات روس را عنصر نامطلوب توصیف کرده و آنها را از این کشور اخراج کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۰۶ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 27
کد خبر: ۱۴۰۱۷۰

به گزارش راهبرد معاصر مسکو روز دوشنبه هشت دیپلمات یونانی در این کشور را عنصر نامطلوب توصیف کرد.

به گزارش راشاتودی، وزارت خارجه روسیه همچنین سفیر یونان در مسکو را احضار کرد و اعتراض روسیه به رفتار خصمانه آتن و ارسال سلاح به اوکراین را اعلام کرد. 

پیش از آن نیز روسیه روز دوشنبه (۲۷ ژوئن) ۴۳ شهروند کانادایی را تحریم کرد و آن‌ها را از ورود به این کشور در واکنشی متقابل به تحریم‌های غرب علیه مسکو منع کرد.

 این فهرست که توسط وزارت امور خارجه روسیه منتشر شد، شامل «سوزان کوان» رئیس حزب لیبرال حاکم کانادا و «مارک کارنی» رئیس سابق بانک انگلیس و بانک کانادا است.

در ماه آوریل هم مسکو ۶۱ مقام و روزنامه‌نگار کانادایی را تحریم کرد. مسکو تاکنون در واکنش به اقدامات ضد روسی غرب، ده‌ها سیاستمدار، روزنامه‌نگار و شخصیت‌های تجاری کشورهای غربی را از ورود به روسیه منع کرده است.

 در ادامه فشارهای کشورهای غربی علیه روسیه در رابطه با جنگ اوکراین، دولت جو بایدن تحریم‌های جدیدی علیه مسکو اعمال کرد. در شرایطی که آلمان میزبان نشست سران گروه هفت (G7) است، کاخ سفید بیانیه‌ای با موضوع تشدید فشارهای آمریکا علیه روسیه در رابطه با اوکراین منتشر کرد.

طبق بیانیه کاخ سفید که آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه بیش از ۵۰۰ مقام روسی در زمینه محدودیت صدور روادید اعمال خواهد کرد. به گفته کاخ سفید، آمریکا پیش از این بیش از هزار شخص و نهاد روسیه را هدف تحریم‌های خود قرار داده بود.

اعلام تحریم‌های جدید واشنگتن علیه مسکو با برگزاری نشست گروه هفت همزمان شده است. این نشست با حضور سران آمریکا، انگلیس، فرانسه، ایتالیا، کانادا، آلمان و ژاپن و برخی دیگر از سران کشورها به عنوان کشورهای میهمان به میزبانی آلمان در حال برگزاری است. پیش از این برخی دیگر از سران کشورهای گروه هفت شامل نخست‌وزیر انگلیس و صدراعظم آلمان بر لزوم تقویت حمایت‌ها از اوکراین و تشدید فشارها علیه روسیه تاکید کرده بودند.

آمریکا و متحدان این کشور از ابتدای بحران اوکراین، اعمال انواع فشارها علیه روسیه از یک سو و ارائه انواع کمک‌های تسلیحاتی، اطلاعاتی و مالی از اوکراین را در دستور کار قرار داده‌اند. مسکو از پنجم اسفند ماه سال گذشته از آغاز «عملیات نظامی ویژه در اوکراین» خبر داد و این عملیات همچنان ادامه دارد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار