دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه

آمریکا مدعی ترور یکی از سران القاعده در سوریه شد

سازمان تروریستی سنتکام مدعی است در حمله شبانه به سوریه، یکی از سران ارشد وابسته به سازمان تروریستی القاعده را ترور کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۰۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 28
کد خبر: ۱۴۰۲۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش آمریکا بامداد سه‌شنبه اعلام کرد که حمله‌ای را در استان ادلب واقع در سوریه انجام داده و در آن یکی از سران ارشد یک گروه شبه‌نظامی وابسته به سازمان تروریستی «القاعده» را هدف قرار داده است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، واشنگتن مدعی شد که این حملات «ابوحمزه الیمنی» یکی از سران گروه تروریستی «حراس الدین» را در حالی که به تنهایی با موتورسیکلت در حال حرکت بود، از پای درآورده است.

این سازمان افزود که بررسی اولیه تلفات غیرنظامیان را نشان نداده است.

در بیانیه سازمان تروریستی سنتکام آمده است: «ما حمله‌ای را در ادلب سوریه انجام دادیم که یکی از سران برجسته سازمان حراس الدین را که با القاعده بیعت کرده بود، هدف قرار دادیم. ابوحمزه الیمنی تنها با موتور در حال حرکت بود که مورد هدف قرار گرفت. کشتن این فرد، توانایی القاعده برای انجام حملات علیه مردم بی‌گناه در سراسر جهان را مختل می‌کند».

به نوشته رویترز، پیش از بیانیه آمریکا منابع محلی گفته بودند که یک مرد اندکی قبل از نیمه شب پس از هدف قرار گرفتن موتورسیکلتش با دو موشک کشته شد و جسد وی به بخش پزشکی قانونی شهر ادلب منتقل شد.

ارتش آمریکا طی روز‌های اخیر فعالیت‌های غیرقانونی و متجاوزانه خود در خاک سوریه، به بهانه مبارزه با گروه‌های تروریستی را تشدید کرده است. هفته قبل بود که نظامیان اشغالگر آمریکایی طی ۱۲ ساعت، دو هلی‌برن در برخی مناطق سوریه انجام دادند و چند نفر را بازداشت کردند.

نیرو‌های ائتلاف بین‌المللی ضد داعش در ماه فوریه نیز مدعی شدند که طی یک عملیات هلی برن در مرز‌های سوریه و ترکیه، «ابو ابراهیم الهاشمی القرشی» سرکرده داعش را کشته‌اند.

این در حالی است که بامداد پنجشنبه قبل، وقوع انفجار در یک خودرو در شهر درعا واقع در جنوب سوریه، باعث آسیب رسیدن به دو نفر شد./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار