عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

رئیس کمیته آشتی ملی در سوریه ترور شد

چند فرد ناشناس در جاده طرطوس-حمص، سه نفر را به ضرب گلوله کشته‌اند که یکی از این افراد، رئیس کمیته محلی موسوم به «آشتی ملی» در سوریه است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۳ - ۱۸ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 07
کد خبر: ۲۶۷۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه ناآرامی‌ها و آشوب در سوریه، خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از منابع خود گزارش داد که سه نفر در جاده طرطوس-حمص کشته شده‌اند.

این منابع می‌گویند که افراد ناشناس، به سمت این سه نفر تیراندازی کرده و آنان را کشته‌اند. یکی از افراد کشته شده، «جابر عیسی» رئیس کمیته محلی موسوم به «آشتی ملی» در سوریه است.

مرکز موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» هم ضمن تأیید ترور این فرد، گزارش داد که هنوز انگیزه عاملان ترور مشخص نیست.

منابع خبری روز یکشنبه هفته جاری از کمین نیرو‌های مسلح بومی در استان لاذقیه علیه عناصر وابسته به شورشیان مسلح حاکم بر دمشق خبر داد. در جریان این کمین، چندین نفر از عناصر وابسته به «الجولانی» سرکرده شورشیان از جمله یک فرمانده ارشد کشته شده‌اند.

در ادامه سرکوب مخالفان دولت جدید سوریه، روزنامه العربی الجدید به تازگی از ارسال دو هزار نفر از نیرو‌های وابسته به محمد الجولانی به استان درعا خبر داد.

این روزنامه می‌گوید که این عناصر به شهر «الصنمین» واقع در شمال استان درعا (جنوب سوریه) اعزام شده‌اند. ارسال این نیرو‌ها در حالیست که گروه‌های بومی مستقر در درعا، که مخالف شورشیان مسلح حاکم بر دمشق هستند، روز گذشته حملاتی را علیه عناصر وابسته به الجولانی انجام دادند.

بیش از یک هفته پیش بود که منابع خبری گزارش دادند، نیرو‌های تحریرالشام، دستورالعمل جدیدی در خصوص تداوم انتقام‌جویی و خشونت در شهر‌های مختلف دریافت کرده‌اند. امری که موجب شد از حجم تصاویر منتشر شده از رفتار این نیرو‌ها در خیابان‌های سوریه کاسته شود.

با این وجود، هنوز نیز برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی تصاویر و اخباری از تداوم خشونت‌ها و انتقام‌جویی و اعدام‌های میدانی و بدون محاکمه در مناطق مختلف سوریه در شبکه‌های اجتماعی بازنشر می‌کنند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده