المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

پامپئو با موگرینی درباره ایران گفت‌وگو کرد

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای درباره دیدار «مایک پامپئو» با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در واشنگتن، از رایزنی‌ آنها درباره ایران، روسیه و دیگر مسائل مورد علاقه دو طرف خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 19
کد خبر: ۱۴۰۳۳

به گزارش راهبرد معاصر،  طبق روایت آمریکایی‌ها «مایک پامپئو» وزیر خارجه این کشور ضمن استقبال از «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ساختمان وزارت خارجه آمریکا، با او درباره «منافع و چالش‌های مشترک» دو سوی آتلانتیک از قبیل مسائل مرتبط با ایران و روسیه رایزنی کرده است.

 

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد، پامپئو و موگرینی درباره «روابط ایالات متحده- اتحادیه اروپا و تعداد دیگری از مسائل مرتبط به منافع مشترک و چالش‌های مشترک ایالات متحده و اروئپا از قبیل دفاع و امنیت اروپا، افغانستان، کوبا، ایران، لیبی، مولداوی، غرب بالکان، روسیه، اوکراین و ونزوئلا صحبت کردند».

 

سفر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به واشنگتن در حالی صورت گرفته که رسانه‌ها خبر دادند که مسائل مرتبط با برجام و اتهام‌زنی‌های بی‌سند واشنگتن به تهران درباره حمله به دو نفتکش در دریای عمان از جمله مسائل مهم رایزنی او با مقام‌های آمریکایی خواهد بود.

 

وزیر خارجه این کشور روز گذشته با گروهی متشکل از نمایندگان هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات کنگره دیدار و درباره آخرین تحولات مربوط به ایران رایزنی کرد. اعضای مجالس نمایندگان و سنای آمریکا بعد از آنکه پامپئو ایران را به حمله به دو نفتکش در دریای عمان متهم کرد، دیدار با مقام‌های دولت «دونالد ترامپ» را خواستار شده بودند.

 

هر چند جزئیاتی درباره این نشست منتشر نشده اما پیشتر دو منبع آمریکایی گفته بودند که در این جلسه به سوالاتی درباره اینکه دولت بر چه اساس ایران را به حمله به نفتکش‌ها در دریای عمان متهم کرده پاسخ می‌دهد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار