آلمان: محدودیتی برای صادرات تسلیحات به ترکیه وجود ندارد-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

آلمان: محدودیتی برای صادرات تسلیحات به ترکیه وجود ندارد

به دنبال تغییر مواضع ترکیه و موافقت با پیوستن سوئد و فنلاند به ائتلاف ناتو، صدر اعظم آلمان گفت که اینک محدودیتی برای صادرات تسلیحات به ترکیه وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۶ - ۰۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 29
کد خبر: ۱۴۰۴۹۱

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته وبگاه «احوال» به نقل از «دویچه وله ترک»، «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان گفت که در حال حاضرهیچ محدودیتی برای صادرات تسلیحات برای ترکیه وجود ندارد.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا آلمان محدودیت‌های صادرات تسلیحات اعمال شده به ترکیه پس از چراغ سبز ترکیه برای پیوستن فنلاند و سوئد به ناتو را لغو کرده گفت که در حال حاضرهیچ تحریمی وجود ندارد.

بر اساس این گزارش، در سال ۲۰۱۹، پس از عملیات نظامی ترکیه در سوریه، آلمان اعلام کرد که اجازه صادرات تسلیحاتی که می‌توانند در سوریه استفاده شودند را نخواهد داد. دو کشور سوئد و فنلاند نیز پس از تهاجم ترکیه به سوریه، تحویل تسلیحات به ترکیه را نیز تحریم کرده بودند.

این گزارش حاکیست، صدراعظم آلمان همچنین گفت که دولت وی از درخواست عضویت سوئد و فنلاند برای پیوستن به ناتو پس از توافق با ترکیه استقبال می‌کند. شولتز افزود: «هر دو کشور برای ائتلاف ما بسیار مناسب هستند.»

به نوشته این منبع خبری، سوئد و فنلاند همچنین متعهد شدند که محدودیت‌های خود را برای فروش تسلیحات به ترکیه پس از تفاهمنامه سه‌جانبه روز سه‌شنبه در نشست سران ناتو در مادرید لغو کنند.

یک مقام ارشد پنتاگون نیز روز چهارشنبه گفت که به دنبال تصمیم جدید ترکیه بابت عضویت سوئد و فنلاند در ناتو، اینک ایالات متحده موافق نوسازی ناوگان جنگنده‌های «اف-16 بلاک» ترکیه است.

روند عضویت این دو کشور اروپایی در ناتو درحالیست که روسیه درباره خطرات پیوستن این کشورها به ناتو شدیدا هشدار داده است. مقام‌های روسیه بارها در خصوص عضویت این دو کشور به ائتلاف ناتو هشدار داده‌اند که عواقب جدی در پی خواهد داشت و روسیه سلاح‌های اتمی خود را در مرز شرقی خود مستقر خواهد کرد./فارس

ارسال نظر