ناتوانی صهیونیست‌ها در برابر حملات سایبری مقاومت-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد
«راهبرد معاصر» بررسی می‌کند؛

ناتوانی صهیونیست‌ها در برابر حملات سایبری مقاومت

حملات سایبری مقاومت به رژیم صهیونیستی باعث شد تا رئیس سازمان سایبری این رژیم با اعتراف به ناتوانی در برابر این حملات، اعلام کند تل‌آویو برای تقویت خود در برابر حملات سایبری علیه اقتصاد و جبهه داخلی به دنبال ایجاد «گنبد سایبری» است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۱۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 02
کد خبر: ۱۴۰۵۱۷

ناتوانی صهیونیست‌ها در برابر حملات سایبری مقاومت

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه به طور غیررسمی اعتراف کرد جنگ شدیدی میان این رژیم و ایران در حوزه سایبری درگرفته است. به گفته عاموس هارئل، تحلیلگر امور نظامی روزنامه هاآرتص چاپ رژیم صهیونیستی، گزارش هایی منتشر شد که نشان می دهد به دنبال حمله سایبری به یک مجتمع پشتیبانی و لجستیکی در خلیج حیفا در سرزمین‌های اشغالی که به آتش سوزی مهیبی منجر شد، صنایع فولادی ایران در معرض حمله مشابهی قرار گرفت. هرچند حمله به تأسیسات پالایشگاهی رژیم صهیونیستی به آتش سوزی گسترده منجر شد، ولی حمله به تأسیسات ایران خنثی شد و خسارتی بر جای نگذاشت.


علاوه بر این، منابع عبری اعلام کردند، شرکت صهیونیستی «سلبرایت» متخصص در زمینه امنیت دیجیتال و هوش مصنوعی هدف حمله سایبری قرار گرفته است و منبع این حمله سایبری را هکرهای عراقی عنوان کردند.


در عین حال شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش کرد، هکرهای مورد حمایت ایران صدها کارت اعتباری صهیونیستی را هک کردند، برخی پایگاه‌های اینترنتی فعال در زمینه گردشگری را مورد حمله قرار دادند و برای افراد زیادی پیام تهدید‌آمیز ارسال کردند.


جنگ سایبری چیست؟

جنگ سایبری اصطلاحی است که به استفاده از رایانه و شبکه اینترنت برای حمله به دشمن اطلاق می شود و هکرها بازوان اجرایی آن هستند. هدف هکرها از عملیات های سایبری اخلال یا از کار انداختن فعالیت های معمول طرف مقابل در حوزه های زیرساختی یا کسب اطلاعات طبقه بندی شده برای استفاده در عملیات های بعدی است.

 

جروزالم پست فاش کرد، در مقطع زمانی 2020 تا 2021 و زمانی که حملات سایبری در جهان حدود 50 درصد افزایش یافته بود، این میزان افزایش برای رژیم صهیونیستی 92 درصد بود

هرچند شناسایی عوامل اجرای این عملیات عمدتاً مشکل است، ولی قدرت سایبری کشورها می تواند خسارت هایی جبران ناپذیر و حتی مخرب تر از یک عملیات نظامی به طرف مقابل وارد کند.

 
رژیم صهیونیستی که جمهوری اسلامی ایران را تهدید نخست خود در منطقه قلمداد می کند، گرچه تاکنون تمایل زیادی از خود برای جنگ و تقابل نظامی نشان داده است، ولی به باور ناظران بین المللی توانایی حتی تهدید عملی ایران را ندارد و ارتش این رژیم قادر نیست ادعاهای مقام های ارشد صهیونیستی را در عرصه نظامی عملیاتی کند. آنها حتی نگران عملیات های موشکی مقاومت از کرانه باختری، نوار غزه و مرز لبنان هستند و به دلیل این عملیاتها خسارت های زیادی از لحاظ روانی و نظامی دیده اند.


ناتوانی رژیم صهیونیستی در بُعد عملیات نظامی باعث شده است با وجود اینکه جنگی میان این رژیم و ایران درنگرفته است، ولی عرصه فضای مجازی به جولانگاه عملیات های سایبری بدل شود.


این تحلیلگر نظامی صهیونیست اعتراف کرد، رژیم صهیونیستی یکشنبه گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفت که باعث بهت و حیرت مقام های ارشد این رژیم شد؛ به گونه ای که هکرها توانستند آژیرهای خطر را فعال و شهرک نشینان قدس اشغالی و ایلات را به پناه گرفتن در پناهگاه ها مجبور کنند.


هاآرتص به نقل از نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی حملات سایبری از سوی ایران شد و عنوان کرد، این رژیم که دارای توان هسته ای است، می تواند بازدارندگی سایبری نیز ایجاد کند. وی افزود: رویکرد من نسبت به ایران، بازگوکننده سیاست اسرائیل است که می گوییم اگر بخواهید به ما حمله کنید، تاوان آن را پرداخت خواهید کرد، بنابراین هرکس از فضای سایبری به ما حمله کند، به او پاسخ خواهیم داد.


چالش صهیونیستها با حملات مکرر سایبری

این اظهارات و ادعاها در حالی است که یئیر لاپید، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در مراسمی با بیان اینکه این رژیم در حوزه سیاسی دچار بی ثباتی شده است، راهبرد تل آویو را مقابله با چالش ها عنوان کرد که یکی از این چالش ها نفوذپذیری آنها در حوزه سایبری است.


در عین حال روزنامه هاآرتص روز گذشته به نقل از «گابی پورتنوی»، رئیس سازمان سایبری رژیم صهیونیستی نوشت، این رژیم برای تقویت خود در برابر حملات سایبری علیه اقتصاد و جبهه داخلی به دنبال ایجاد «گنبد سایبری» است. در حال حاضر ایران در کنار جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و حزب‌الله به یکی از بازیگران اصلی عرصه سایبری مبدل شده است.


با وجود این، وی بدون بیان حملات سایبری انجام شده علیه نهادها و سازمان‌های این رژیم، مدعی شد، حملات رصد می شوند و و می‌دانیم آن‌ها چگونه عمل می‌کنند.


پورتنوی با نسبت دادن حملات سایبری گسترده علیه این رژیم به ایران، ادعا کرد: سال گذشته حدود یک هزار و 500 حمله سایبری مختلف علیه جبهه داخلی را خنثی کردیم.

ناتوانی رژیم صهیونیستی در بُعد عملیات نظامی باعث شده است با وجود اینکه جنگی میان این رژیم و ایران درنگرفته است، ولی عرصه فضای مجازی به جولانگاه عملیات های سایبری بدل شود


زیرساخت‌های رژیم صهیونیستی در ماه‌های گذشته بارها مورد حمله سایبری قرار گرفته است. روزنامه صهیونیستی جروزالم پست فاش کرد، در مقطع زمانی 2020 تا 2021 و زمانی که حملات سایبری در جهان حدود 50 درصد افزایش یافته بود، این میزان افزایش برای رژیم صهیونیستی 92 درصد بود.


در فروردین‌‌ ماه سال جاری هکرهای عراقی در دو روز متوالی، وب‌سایت و سرورهای فرودگاه بن‌گوریون در تل‌آویو و وبگاه بانک «اسرائیل» را از دسترس خارج کردند و گروه موسوم به «الطاهره» با بر‌عهده گرفتن مسئولیت حمله سایبری به پایگاه‌ها و سرورهای رژیم صهیونیستی اعلام کرد، پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه 9 تلویزیون رژیم صهیونیستی را نیز هدف حمله سایبری قرار داده است.


رسانه‌ها و محافل امنیتی اسرائیل با اعتراف به ناتوانی این رژیم در مقابله با حملات سایبری اعلام کردند، حملات سایبری اخیر نه‌تنها سایت‌ها و زیرساخت‌های داخلی، بلکه یکی از چهره‌های برجسته کادر امنیتی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است، به‌طوری که 16 و 17 مارس یک گروه هکری به‌نام «دست‌های باز» تلفن شخصی دیوید بارنیا، رئیس موساد و همسر وی را هک و تصاویر و اطلاعات شخصی آنها، خانواده و محل زندگی‌شان را منتشر کردند.

ارسال نظر