ایران، باتلاق جاسوس‌های موساد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد
«راهبرد معاصر» بررسی می‌کند؛

ایران، باتلاق جاسوس‌های موساد

تهران علاوه بر استفاده از نیروی نیابتی، با استفاده از بازوی سایبری قدرتمند خود شبانه‌روز سامانه امنیتی رژیم صهیونیستی را با هدف اخلال در حکمرانی سایبری تل‌آویو مورد حمله قرار می‌دهد. هدف قرار گرفتن هسته‌های موساد و افسران ارشد این سرویس اطلاعاتی در اربیل عراق، امارات یا جمهوری آذربایجان نشان از قدرت دستگاه‌های اطلاعاتی ایران به‌ویژه در بخش ضد تروریسم و ضدخرابکاری دارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۲ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 26
کد خبر: ۱۴۴۲۲۹

ایران، باتلاق جاسوس‌های موساد

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ نبرد پنهان میان ایران و رژیم صهیونیستی یکی از خبرهای پرتکرار و جذاب رسانه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی در سال‌های اخیر بوده است. با پیشرفت صنعت هسته‌ای در کشورمان شاخه‌های «متساوا» و «کیدون» موساد در ایران فعال شدند و اقدام به ترور دانشمندان هسته‌ای و خرابکاری در صنایع اتمی ایران کردند. ترور شهید محسن فخری زاده در منطقه آب‌سرد دماوند شاید آخرین و برجسته‌ترین اقدام موساد باشد. در مقابل، تهران با عملیات پنهان در داخل خاک فلسطین اشغالی سعی کرده است اصل موازنه را در برابر تل‌آویو حفظ کند.


انتشار تصاویر مراکز هسته‌ای رژیم صهیونیستی، حمله غیر مستقیم (سامانه پدافندی سوریه) به نیروگاه دیمونا و ... از جمله ضربات تهران به تل‌آویو بوده است. در میان کارزار جنگ اطلاعاتی-امنیتی میان ایران و رژیم صهیونیستی، رسانه‌های کشورمان در خبری کوتاه اما معنادار دستگیری تیم ترویستی مرتبط با موساد را فاش کردند. این تیم در حالی دستگیر شد که مواد منفجره خود را کار گذاشته بود، اما تنها چند ساعت مانده به اتمام عملیات، نیرو‌های امنیتی به ماجرا ورود کردند و برنامه موساد با شکست مواجه می‌شود.

تاریخچه مقابله سخت و نیمه سخت ایران و رژیم صهیونیستی نشان دهنده نقاط ضعف این رژیم بوده است


یکشنبه 2 مرداد وزارت اطلاعات با انتشار خبری از دستگیری شبکه‌ای از سازمان خارجی رژیم صهیونیستی (موساد) خبر داد. طبق این اطلاعیه، نیروهای وابسته به رژیم صهیونیستی با انجام عملیات پیچیده اطلاعاتی از اقلیم کردستان عراق وارد ایران شدند و قصد داشتند در یکی از تأسیسات مهم اصفهان دست به عملیات خرابکارانه بزنند.


اهمیت این خبر به این دلیل است که جوخه ترور و تیم‌های خرابکاری وابسته به رزیم صهیونیستی در فرصت‌های مختلف افراد یا تأسیسات مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران را شناسایی کرده و در زمان‌های خاص مانند پیشرفت مذاکرات اتمی یا رونمایی تهران از دستاوردهای جدید صنعت هسته‌ای، هدف قرار می‌داد؛ اما اقدام اخیر وزارت اطلاعات خبر از تغییرات اساسی در یگان ضدجاسوسی نهادهای امنیتی-اطلاعاتی کشور برای مقابله با اقدامات تروریستی موساد دارد.


تاریخچه مقابله سخت و نیمه سخت ایران و رژیم صهیونیستی نشان دهنده نقاط ضعف این رژیم بوده است. به عنوان نمونه، ایران به واسطه روابط نزدیک و راهبردی با گروه‌های مقاومت در منطقه توانسته است تا در جنگ‌هایی همچون «جنگ 33 روزه»، «سیف القدس» و .... ضربات جدی به نیروی نظامی و ساختارهای امنیتی رژیم صهیونیستی وارد کند. به عبارت دیگر ایران با محاصره فلسطین اشغالی، عمق راهبردی خود را تا سواحل مدیترانه افزایش داده است و تهدیدات نظامی علیه خود را در فاصله‌ای بسیار دور از مرزها پاسخ می‌دهد.


تهران علاوه بر استفاده از نیروی نیابتی، با استفاده از بازوی سایبری قدرتمند خود شبانه روز سامانه امنیتی رژیم صهیونیستی را با هدف اخلال در حکمرانی سایبری تل‌آویو مورد حمله قرار می‌دهد. هدف قرار گرفتن هسته‌های موساد و افسران ارشد این سرویس اطلاعاتی در اربیل عراق، امارات یا جمهوری آذربایجان نشان از قدرت دستگاه‌های اطلاعاتی ایران به ویژه در بخش ضدتروریسم و ضد خرابکاری دارد.

موساد با انجام عملیات‌های ترور یا خرابکاری علاوه بر ضربه به ساختار امنیتی کشور به دنبال ارسال این پیام به غرب است که آنها به مذاکرات هسته‌ای با ایران نیازی ندارند، زیرا موساد در هر زمان یا مکانی که اراده کند می‌تواند اهداف هسته‌ای را هدف قرار دهد


پرونده برنامه هسته‌ای ایران مهم‌ترین نقطه برخورد تهران و تل‌آویو است. رژیم صهیونیستی به عنوان تنها رژیم دارای سلاح هسته‌ای در غرب آسیا به دنبال حفظ این مزیت خود در برابر سایر قدرت‌های منطقه است. جدا از مذاکرات سیاسی یا تهدیدات نظامی، نبرد اطلاعاتی مهم‌ترین بخش تقابل میان ایران و رژیم صهیونیستی است. آینده غرب آسیا و حتی نظم امنیتی جهان وابسته به نتیجه نبرد بزرگ امنیتی میان ایران و رژیم صهیونیستی است. لازمه پیروزی تهران در این نبرد سرنوشت ساز توجه به گسترش چتر امنیتی در سراسر منطقه، سرمایه گذاری در حوزه فناوری‌های نوین، بازتعریف چابک‌سازی ساختار نیروهای اطلاعاتی، افزایش تبادلات امنیتی با سرویس اطلاعاتی کشورهای منطقه و آگاه سازی جامعه از خطر صهیونیستها برای امنیت کشور است.

 

بهره سخن

موساد با انجام عملیات‌های ترور یا خرابکاری علاوه بر ضربه به ساختار امنیتی کشور به دنبال ارسال این پیام به غرب است که آنها به مذاکرات هسته‌ای با ایران نیازی ندارند، زیرا موساد در هر زمان یا مکانی که اراده کند می‌تواند اهداف هسته‌ای را هدف قرار دهد و برنامه اتمی ایران را به عقب بیندازد.


موفقیت اخیر وزارت اطلاعات به این دلیل اهمیت دارد که توان ضدجاسوسی تهران در برابر موساد را نشان می‌دهد. اگر ایران بتواند مقابل خرابکاری‌های احتمالی رژیم صهیونیستی در صنعت هسته‌ای بایستد، آنگاه موضع تیم مذاکره کننده کشورمان در مذاکرات رفع تحریمها تقویت خواهد شد. 

ارسال نظر
آخرین اخبار