به گزارش راهبرد معاصر؛ توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در رابطه با زمان شروع به کار سامانه ثبت اموال مسئولانلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه در رابطه با فراخوان رئیس قوه قضائیه در فضای مجازی برای استفاده نظرات جوانان و نخبگان در فضای مجازی اظهار کرد: این فراخوان دارای دو بخش است، به طور مثال بخشی مربوط به آنچه که مردم در شبکههای اجتماعی در فضای مجازی که آدرسهای آن قبلا اعلام شده و به نام رئیس قوه قضاییه است بارگذاری میکنند می شود.
وی افزود: مردم میتوانند مطالب و نظرات خود را در این صفحات بارگذاری کنند؛ برای جمع بندی نظرات مردم یک تیم کارشناسی مسئول رصد و جمع بندی مطالب هستند و تمام مطالب بعد از جمع بندی خدمت رئیس قوه قضاییه ارسال میشود، البته ایشان در فرصتهای مناسب شخصا و به صورت مستقیم مطالب بارگذاری شده در این صفحات را پاسخ خواهند داد.
سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که آیا اطلاعات ثبت شده در سامانه ثبت اموال مسئولان در دسترس عموم هم قرار خواهد گرفت و دسترسی به اطلاعات آزاد خواهد بود؟ گفت: در قانون فعلی که به تصویب مجمع رسیده است این سامانه محرمانه است و قابل دسترس عموم نخواهد بود مگر آنکه در فرایند اصلاح قانون تغییراتی رخ دهد. در قانون فعلی که باید اجرا شود دسترسی آزاد به اطلاعات برای عموم وجود ندارد.
اسماعیلی در خصوص زمان راه اندازی سامانه ثبت اموال مسئولان، گفت: در آیین نامه تدوین شده قرار است سامانه ثبت اموال مسئولان ظرف دو ماه آینده شروع به کار کند، اما پیگیری هستیم قبل از دو ماه این سامانه راه اندازی و آمده ثبت امواال و دارایی مسئولان شود.
وی در پاسخ به این سوال که مسئولان تا چه زمانی فرصت دارند اموال خود را در سامانه بازگذاری کنند، گفت: به محض راه اندازی این سامانه اطلاع رسانی لازم برای مخاطبان این قانون انجام میشود، اما زمانی برای ثبت اطلاعات از سوی مسئولان تعیین نشده است.
سخنگوی قوه قضاییه افزود: افراد به صورت فردی وارد سامانه میشوند و اقدام به ثبت اطلاعات خود میکنند.
اسماعیلی در پاسخ به این سوال که پرونده عراقچی به شعبه ۲ دادگاه ویژه جرائم اقتصادی به ریاست قاضی زرگر ارسال شده است که به آن نقص وارده شد و به دادسرا برگشته است، آیا بعد از رفع نقص پرونده به همان شعبه باز میگردد، گفت: پروندهای که ثبت شعبه شود بعد از رفع نقص نیز به همان شعبه اولیه باز میگردد.