جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

تکذیب استعفا پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان

تکذیب استعفا پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان گزارش‌ها مبنی بر استعفا در آینده نزدیک را رد کرد و گفت که امیدوار است بتواند در اسرع وقت به مسکو و کی‌یف برود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۱۳ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 04
کد خبر: ۱۴۱۰۸۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری «رویترز» پاپ فرانسیس در یک مصاحبه اختصاصی در اقامتگاه خود در «واتیکان»، شایعات مبنی بر ابتلای خود به سرطان را تکذیب کرد و به شوخی گفت که پزشکان او چیزی در این مورد به من نگفتند.

فرانسیس البته اظهار داشت دهد، اگر نارسایی در سلامتی باعث شود او در اداره کلیسا ناتوان باشد، ممکن است روزی استعفا دهد.

پاپ فرانسیس در این مصاحبه اظهار داشت: «من می‌خواهم به اوکراین بروم البته ابتدا می خواستم مسکو بروم. ما در این مورد پیام‌هایی رد و بدل کردیم . من دوست دارم به هر دو کشور بروم.»

وی سال ۲۰۱۳ به عنوان پاپ انتخاب شد و چندی قبل تحت عمل جراحی قرار گرفت و ۱۱ روز در بیمارستان گذراند. او از یک ناراحتی شدید در روده بزرگ رنج می‌برد.واتیکان در آن برهه اعلام کرد که حال پاپ پس از یک عمس سنگین رضایت بخش است.

بنابر اعلام کلیسای کاتولیک، عمل جراحی روی پاپ فرانسیس به دلیل تنگ شدن خم روده (قسمت انتهایی روده بزرگ) ضروری بود. رسانه‌ها گزارش دادند که عمل جراحی رهبر ۸۴ ساله کاتولیک‌های جهان، سه ساعت طول کشید.

این در حالی است که روزنامه ایتالیایی «لیبرو» اخیرا مدعی شد که کاردینال‌ها نشست مخفیانه‌ای برای انتخاب پاپ جدید در صورت درگذشت یا کناره گیری وی برگزار کردند.

پاپ از سال ۱۹۹۸ به عنوان سراسقف «بوئنوس آیرس» در آرژانتین به‌خدمت پرداخت و در سال ۲۰۰۱ مقام کاردینالی را از «پاپ ژان پل دوم» دریافت کرد. او در سال ۲۰۱۳ به جای «بندیکت شانزدهم» به عنوان پاپ انتخاب شد و لقب فرانسیس را برای خود برگزید./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار