نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد

افزایش همکاری نفتی روسیه و ونزوئلا

کارلوس فاریا، وزیر امورخارجه ونزوئلا اعلام کرد که مسکو و کاراکاس به گسترش همکاری‌های نفتی خود ادامه خواهند داد و در حال کار بر روی توافق‌های جدید برای دور زدن تحریم‌های غرب در زمینه‌های مالی و لجستیک هستند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۱۳ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 04
کد خبر: ۱۴۱۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر فاریا در دیدار با همتای روس خود در مسکو گفت: «ما در حال کار بر روی پروژه‌های خاص با شرکت‌های روسی هستیم و به تعمیق این کار ادامه می‌دهیم. امیدواریم در مورد راه‌های دور زدن به توافق برسیم».

تحریم‌های آمریکا یک اشتباه محاسباتی جدی بود

وزیر خارجه ونزوئلا در خصوص تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا علیه روسیه گفت: «هدف این تحریم‌ها محقق نشد. این یک اشتباه محاسباتی بسیار جدی است، یک اشتباه محاسباتی که من آن را غیرقابل بخشش توصیف می‌کنم».

وی تاکید کرد تاثیر تحریم‌ها بر مردم عادی اروپا و آمریکا خواهد بود: «مشکلاتی که اقتصاد آمریکا و اتحادیه اروپا با آن مواجه شده اند نتیجه این اشتباه محاسباتی است. امروز آن‌ها نمی‌دانند چگونه مشکلات پیش آمده را حل کنند، چگونه زندگی را به حالت عادی برگردانند و من فکر می‌کنم که این مسئله قطعاً به مردم این کشور‌ها ضربه خواهد زد».

فاریا گفت تحریم‌ها علیه ونزوئلا مانع توسعه صنعت نفت در این کشور شده است، اما ابراز امیدواری کرد که مسکو و کاراکاس بتوانند بر این محدودیت‌ها غلبه کنند. دیپلمات ارشد ونزوئلا همچنین حمایت خود را از موضع روسیه در قبال بحران اوکراین اعلام کرد و گفت: «کاراکاس آمادگی روسیه را برای گفتگو و مذاکره می‌بیند و امیدوار است که در نهایت توافقی حاصل شود که منافع مسکو و کی‌یف را در نظر بگیرد».

گفتنی است روسیه و ونزوئلا از روابط گرمی برخوردارند و این روابط در دوران ریاست جمهوری هوگو چاوز، رئیس جمهور چپ گرای ونزوئلا به اوج خود رسید. پس از تلاش آمریکا برای ایجاد کودتا در این کشور علیه دولت نیکلاس مادورو و سپس اتخاذ سیاست تحریمی، روسیه، چین و ایران برای کاهش تاثیر تحریم‌ها با ونزوئلا همکاری کردند. /باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار