ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم

کاخ سفید برای بررسی ساقط شدن پهپاد آمریکایی تشکیل جلسه داد

مقام‌های ارشد کاخ سفید برای بررسی ساقط شدن یک فروند پهپاد این کشور توسط پدافند ایران تشکیل جلسه داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 20
کد خبر: ۱۴۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه «سی‌ان‌ان» روز پنج‌شنبه به نقل از یک منبع مطلع نوشته است که در پی ساقط شدن یک فروند پهپاد آمریکایی توسط سامانه پدافند جمهوری اسلامی ایران، مقام‌های ارشد دولت آمریکا در کاخ سفید تشکیل جلسه داده‌اند.

 

بر اساس این گزارش، مقام‌های آمریکایی از اظهار نظر درباره محتوای این نشست خودداری کرده‌اند، اما به گفته منبع مطلع، هم «پاتریک شاناهان» سرپرست مستعفی وزارت دفاع آمریکا و «مارک اسپر» جانشین وی، در این نشست حضور دارند.

 

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در این نشست حاضر نیست. با این حال، بنا بر اعلام کاخ سفید ترامپ دو بار، یک بار دیشب و یک بار امروز صبح درباره پهپاد ساقط‌شده این کشور گزارش توجیهی دریافت کرده است.

 

سی‌ان‌ان همچنین گزارش داده است که آمریکا در تلاش است تا قطعات باقی‌مانده از لاشه پهپاد سرنگون‌شده را یافته و جمع‌آوری کند.

 

بامداد امروز (پنج‌شنبه) یک فروند پهپاد آمریکایی «گلوبال هاوک» پس از ورود به آسمان ایران هدف سامانه پدافندی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت. بر اساس بیانیه سپاه پاسداران، این پهپاد پس از پرواز از جنوب خلیج فارس، «بر خلاف قوانین هوانوردی کلیه تجهیزات مربوط به معرفی خود را خاموش نموده و در نهایت پنهان‌کاری، از تنگه هرمز به سمت چابهار ادامه مسیر می‌دهد» و نهایتا درون فضای سرزمینی ایران هدف قرار گرفته و ساقط شده است.

 

«اولریخ فرانک» عضو اندیشکده «شورای اروپایی روابط خارجی» که به صورت ویژه بر پهپادها و پرنده‌های بدون سرنشین متمرکز است، ساقط شدن این پهپاد را «رخدادی مهم» توصیف کرده و نوشته است: «گلوبال هاوک نه تنها عظیم‌الجثه است، بلکه در ارتفاعی بسیار بالا پرواز می‌کند و به همین دلیل اصولا ساقط کردن آن باید بسیار دشوار باشد... زمانی که می‌گویم در ارتفاع بالا پرواز می‌کند، منظورم ارتفاع "واقعا بالا" است. گلوبال هاوک/تریتون برای پرواز بر فراز خطوط هوانوردی تجاری طراحی شده است، یعنی داریم از ارتفاع پرواز تا ۱۹ کیلومتر صحبت می‌کنیم.»

 

مقر فرماندهی نیروهای آمریکا در منطقه غرب آسیا (سنتکام) با صدور بیانیه‌ای رسما تایید کرده است که یک پهپاد این کشور توسط سامانه پدافندی جمهوری اسلامی ایران هدف قرار گرفته و ساقط شده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار