دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

دستگیری سرشبکه اصلی انتقال موادمخدر به کشور

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان گفت: امروز صبح تیم‌های عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان موفق به ردزنی یکی از قاچاقچیان بزرگ موادمخدر کشور شده و او را در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه دستگیر کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 19
کد خبر: ۱۳۴۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، سردار احمد طاهری شامگاه چهارشنبه با تشریح این عملیات اظهار داشت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با اشراف اطلاعاتی خود از ورود چند ساعته یک قاچاقچی بزرگ و تحت تعقیب به شهر زاهدان مطلع شده و دستگیری او را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: این قاچاقچی بزرگ طی چند سال اخیر با اجیر کردن افراد شرور و مسلح به صورت کاروانی، از طریق مناطق صعب العبور دشت سمسور و کویر لوت اقدام به قاچاق و انتقال محموله‌های بزرگ مواد مخدر به استان‌های خراسان جنوبی، سمنان و استان‌های شمالی کشور کرده است.

 

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان افزود: باند‌های تحت هدایت این قاچاقچی تاکنون چندین مورد درگیری مسلحانه با ماموران انتظامی در منطقه شرق و جنوب شرق کشور داشته اند که این درگیری‌ها منجر به کشف چندین تن مواد مخدر شده است.

 

وی بیان کرد: تلاش پلیس برای به دام انداختن این قاچاقچی حرفه‌ای ادامه داشت تا اینکه امروز صبح تیم‌های عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان پس از تلاش شبانه روزی و رصد اطلاعاتی موفق به ردزنی این قاچاقچی ۴۰ساله در یکی از محلات شهر زاهدان شده و او را در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه دستگیر کردند.

 

سردار طاهری با اشاره به معرفی متهم به مراجع قضایی گفت: مبارزه با قاچاق مواد مخدر به عنوان بلایی خانمان سوز در اولویت کار پلیس استان است و جان برکفان انتظامی در برخورد با سوداگران مرگ از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند./ ایرنا

ارسال نظر