هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند الزام به صدور فاکتور الکترونیک در میدان میوه و تره بار تهران

دستگیری بزرگترین قاچاقچی مسلح مواد مخدر

به گفته سردار کریمی شرور و قاچاقچی مسلح مواد مخدر طی اقدام اطلاعاتی مرکز عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا دستگیر شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۷ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 17
کد خبر: ۱۴۷۴۵۶

به گزارش راهبرد معاصر سردار مجید کریمی گفت: مأموران مرکز عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در راستای برخورد با عناصر اصلی قاچاق مواد مخدر با انجام گسترده اقدامات اطلاعاتی و بهره‌گیری از شیوه‌های نوین پلیسی از فعالیت مجرمانه فردی شرور ع. ت که اقدام به قاچاق مواد مخدر می‌کرد، مطلع شده و موضوع را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: این قاچاقچی مواد مخدر که از اشرار سابقه دار و به نام منطقه جنوب شرق کشور و به عنوان یکی از سرکاروان‌های اصلی قاچاق مسلحانه مواد مخدر در حوزه کویر نیز شناخته شده بود و در ایجاد درگیری و به شهادت رساندن تعدادی از کارکنان انتظامی کشور نیز نقش داشته است، در سالیان گذشته در قاچاق چندین تن مواد مخدر از کشور افغانستان به داخل خاک جمهوری اسلامی فعالیت می‌کرد.

این مقام ارشد انتظامی در تشریح جزئیات دستگیری نامبرده تصریح کرد: با هوشیاری و انجام اقدامات پیچیده اطلاعاتی مرکز عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا، این شرور سابقه دار طی یک عملیات غافلگیرانه توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان در شهرستان ایرانشهر دستگیر شد.

سردار کریمی اظهار کرد: پلیس با اشراف اطلاعاتی و رصد شبانه‌روزی فعالیت مجرمانه، هرگز اجازه نخواهد داد قاچاقچیان مواد مخدر، نظم و آرامش شهروندان را بر هم بزنند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده