بیانیه خصوصی‌سازی درباره اتهام به رییس این سازمان آخرین خبر‌ها از پرونده منسوب به رئیس سازمان خصوصی‌سازی عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ از نیمه اسفندماه وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد از سرگیری مجدد پرواز مشهد-کراچی با پرواز ایران ایر از ۵ اسفند رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳

آلمان ۳ کشتی بزرگ روسیه را توقیف کرد

یک اپراتور پایانه دریایی اعلام کرد که آلمان سه کشتی حامل گاز طبیعی مایع (LNG) متعلق به شرکت گازپروم روسیه را توقیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۰ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 01
کد خبر: ۱۴۰۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از راشاتودی، روزنامه انگلیسی تلگراف روز پنجشنبه به نقل از اپراتور پایانه دریایی دیناگاس ال‌ان‌جی Dynagas LNG اعلام کرد که آلمان سه کشتی حامل گاز طبیعی مایع (LNG) متعلق به شرکت گازپروم روسیه را توقیف کرده است.

 

این در حالی است که شرکت گازپروم در زمان نگارش این خبر توقیف این سه کشتی را تایید نکرده است.

 

بر اساس این گزارش، شرکت گازپروم اعلام کرد که دولت آلمان مجوز این سه کشتی حامل مخازن LNG را که قبلاً در شرکت تابعه گازپروم در این کشور موسوم به "گازپروم ژرمنیا" ثبت شده بودند، مصادره کرده است.

 

دو فروند از این سه کشتی، به نام‌های "رودخانه آمور و رودخانه اوب"، قبلاً تا سال 2028 به گازپروم آلمان اجاره داده شده بودند.

 

قرارداد سومین کشتی، به نام "انرژی پاک"، تا سال 2026 معتبر بود. شرکت دیناگاس که در موناکو مستقر شده است اعلام کرد که اکنون هر سه کشتی عملاً برای "مدت نامحدود" تحت کنترل دولت آلمان هستند.

 

گازپروم ژرمنیا که قبلاً برخی از بزرگترین تأسیسات ذخیره گاز طبیعی آلمان را اداره می کرد، چند هفته پیش به علت تحریم‌های مرتبط با اوکراین علیه روسیه توسط برلین مصادره شد.

 

در پاسخ به این اقدام، گازپروم عرضه گاز به این شرکت را متوقف کرد که منجر به مشکلات نقدینگی شد و کار خرده فروشان کلیدی گاز در آلمان و بریتانیا را که با این واحد همکاری می کردند، به خطر انداخت.

 

سازمان نظارتی انرژی در آلمان در این رابطه وارد عمل شد و این شرکت را برای محافظت از ورشکستگی در اختیار گرفت و نام آن را به امنیت انرژی برای اروپا تغییر داد.

 

در اواسط ماه ژوئن، گزارش‌هایی منتشر شد مبنی بر اینکه برلین وام 10 میلیارد یورویی (10.4 میلیارد دلار) به این شرکت را برای کمک به ادامه حیات آن ارائه خواهد کرد./ تسنیم

ارسال نظر