موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج

آخرین آمار شناسایی مبتلایان تب کریمه کنگو در کشور

آخرین آمار شناسایی مبتلایان تب کریمه کنگو در کشور به گفته رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت در ۱۶ استان کشور بیماری تب کریمه کنگو شناسایی شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۳ - ۱۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 06
کد خبر: ۱۴۱۴۸۹

به گزارش راهبرد معاصر رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت گفت: بیش از ۲۶٠ هزار مورد حیوان گزیدگی در سال گذشته داشته ایم.
امیری گفت: بیماری هاری از سگ سانان به انسان قابل انتقال است و اگر انسان را مورد حمله قرار بدهد به دلیل اینکه پوست را برش داده ویروس وارد بدن می شود. ما ۷٠٠مرکز پیشگیری از هاری داریم و تمام خدمات به صورت رایگان به مراجعه کنندگان ارائه می شود.در سال گذشته متاسفانه ۱۶ مورد مرگ ناشی از هاری داشتیم و بیش از ۲۶٠ هزار مورد حیوان گزیدگی در سال گذشته به ثبت رسید و متاسفانه این آمار درحال افزایش است.

به گفته وی تصور این که گربه و سگ خانگی بیماری را منتقل نمی کنند کاملا اشتباه است زیرا ممکن است حیوانات خانگی با حیوانات ولگرد که مبتلا به بیماری هاری در ارتباط باشند.کرونا از انسان به سگ و گربه سانان قابل انتقال است. اگر فردی بیمار است به هیچ عنوان به حیوانات خانگی نزدیک نشود.واکسن هاری بین ۳٠ تا ۷٠ درصد ایمنی در حیوانات ایجاد می کند.

امیری گفت: مراکزی جهت جمع آوری سگ های ولگرد راه اندازی شده که آنها را واکسن می زنند و سپس سگ ها را در محیط رها می کنند. غذا دادن به سگ های ولگرد اشتباه است زیرا ممکن است فرد در معرض حمله این حیوانات قرار بگیرد.

او گفت: در ۱۶ استان کشور بیماری تب کریمه کنگو شناسایی شده است، اگر درمان بیماری تب کریمه کنگو دیر شود منجر به بروز مرگ بیمار خواهد شد. امکان انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از شخص ثالث وجود دارد. دام به مدت دو هفته درگیر با ویروس تب کریمه کنگو است و علائم آن شامل درد کمر و تب است.

به گفته امیری ، به مردم توصیه می شود دام را از مراکز مجاز خریداری کنند و به هیچ عنوان دام را در خانه و معابر خیابان ذبح نکنند. سم پاشی دام و اغل ها باعث پیشگیری از بروز و انتقال این بیماری می شود و محل دام باید از مصالحی تهیه شود تا از ورود کنه جلوگیری شود و دام ها را به مدت دو هفته در این آغل ها نگهداری کنند.

او گفت: مردم باید قبل از کشتار دام از وسایل حفاظتی مانند روپوش، دستکش و محافظ چشم استفاده کنند. لاشه گوشت باید به مدت یک روز و جگر به مدت ۴۸ ساعت در دمای چهار درجه یخچال نگهداری شود تا ویروس های احتمالی گوشت از بین برود. برای استفاده از گوشت به صورت کبابی باید به قطعات ریز تقسیم و کامل پخته شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار