قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

افزایش مبتلایان به تب کریمه کنگو در کشور

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: با توجه به شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما، افراد به منظور پیشگیری و کنترل توصیه‌های دامپزشکی را جدی بگیرند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 18
کد خبر: ۱۳۸۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، آقای سید محمد آقا میری گفت: بنابر آخرین آمار وزارت بهداشت ۱۸ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند که متاسفانه یک نفر جان خود را از دست داده است.

به گفته او، گرچه این بیماری ظاهر خطرناکی دارد، اما در کل با رعایت توصیه و نکات بهداشتی قابل پیشگیری است.

آقامیری می‌گوید، با توجه به مناسبت‌های پیش رو همچون عید قربان، مردم از کشتار غیرمجاز دام اجتناب کنند و در صورت کشتار حتما از دستکش و ماسک استفاده کنند و به هیچ عنوان بدون دستکش به گوشت دست نزنند.

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: افراد برای پیشگیری بیماری تب کریمه کنگو از خرید گوشت کنار جاده یا مراکز غیرمجاز و همچنین مصرف گوشت و جگر‌خام و آبدار اجتناب کنند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: افراد در صورت کشتار دام در منازل ضمن رعایت بهداشت فردی، لاشه گوشت را به مدت ۲۴ ساعت و جگر ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگه داری کنند.

تب کریمه کنگو برای اولین بار در شبه جزیزه کنگو در سال ۱۹۹۴ کشف شد و همه ساله از بهار تا پایان تابستان همزمان با فعالیت کنه ها، این بیماری شیوع پیدا می‌کند. بیماری تب کریمه کنگو از دام آلوده به دام دیگر یا فرد بیمار به فرد دیگر قابل سرایت است که رعایت توصیه‌های بهداشتی منجر به قطع این بیماری می‌شود./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار