اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید  ساداتی‌نژاد و فاطمی‌امین به زندان محکوم شدند/ قوه قضاییه: احکام پرونده چای دبش قطعی است+ فیلم حکم پرونده دبش صادر شد/ متهم ردیف اول در ۶ عنوان اتهامی محکوم شد آلودگی به تهران بر می‌گردد؛ بارش باران و برف از چهارشنبه شب افزایش «سن» ورود به دانشگاه‌های تربیت معلم تا حداکثر ۲۷ یا ۳۰ سال بارش برف و باران در نقاط مختلف کشور شناسایی ۴۵۸ نقطه حادثه‌خیز در تهران فعالیت مدارس و ادارات دولتی مازندران فردا دوشنبه از ۹ صبح آغاز می‌شود بازداشت ۹ مأمور خاطی در پرونده جان باختن کودک ایرانشهری مدارس مشهد غیر حضوری شد هشدار پلیس فتا: برای دریافت کالا برگ نیازی به کلیک بر روی هیچ لینکی نیست دستگیری عاملان درگیری مسلحانه در کرمانشاه پیامک‌های جعلی سود سهام عدالت از ترفند‌های کلاهبرداری است کشف نوع جدیدی از سلول‌های چربی و نقش آنها در بیماری‌های متابولیک اسکایپ تعطیل می‌شود؟

آخرین آمار ابتلا به تب کریمه کنگو در ایران

رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوانات مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: مردم گوشت را از مراکزی تهیه کنند که تحت نظارت سازمان دام پزشکی کشور هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۰۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 22
کد خبر: ۱۳۹۴۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، بهزاد امیری گفت: از ابتدای سال تا کنون ۳٠ نفر به بیماری تب خون ریزی دهنده کریمه کنگو مبتلا شده و متاسفانه دو نفر به دلیل عوارض بیماری در کشور فوت کرده اند.

به گفته وی توسعه بهداشت با هدف پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو باید انجام شود.

او گفت: با توجه به این که عمده بروز ابتلا به این بیماری در صنف‌هایی است که به نوعی با دام‌های آلوده به ویروس مواجه بوده اند، توصیه اکید ما این است که حتما مردم گوشت را از مراکزی تهیه کنند که تحت نظارت سازمان دام پزشکی کشور هستند.

امیری گفت: به هیچ عنوان گوشت از ذبح دام‌هایی که کنار جاده یا معابر عرضه می‌شوند جهت مصرف خریداری نشود. ذبح دام در مراکزی باشد که تحت نظارت سازمان دام پزشکی هستند. ذبح دام در کشتارگاه‌های تحت نظارت انجام شود.

او گفت: توصیه ما به مردم این است که ذبح دام در کنار خیابان و معابر انجام نشود؛ زیرا خون آبه‌های دام اگر آلوده باشند علاوه بر بیماری تب کریمه کنگو، عارضه‌های دیگر را نیز منتقل می‌کنند

به گفته وی افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از لباس حفاظتی مناسب مانند دستکش و چکمه استفاده کنند. وسایل را باید بعد از ذبح ضد عفونی و خون آبه‌ها نیز به صورت بهداشتی دفع شوند.

امیری گفت: گوشت دام ذبح شده به مدت ۲۴ ساعت در دمای چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود تا در صورت وجود ویروس احتمالی، از بین برود. برای جگر باید به مدت دو روز در دمای چهار درجه سانتیگراد در یخچال نگهداری و بعد کاملا پخته شود.

او گفت: افراد ساکن در مناطق روستایی در هنگام ورود به محل نگهداری دام از لباس‌های پوشیده و بلند و برای محافظت از دست‌ها از اسپری‌های دور کننده حشرات استفاده کنند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده