توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

آخرین آمار ابتلا به تب کریمه کنگو در ایران

رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوانات مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: مردم گوشت را از مراکزی تهیه کنند که تحت نظارت سازمان دام پزشکی کشور هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۰۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 22
کد خبر: ۱۳۹۴۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، بهزاد امیری گفت: از ابتدای سال تا کنون ۳٠ نفر به بیماری تب خون ریزی دهنده کریمه کنگو مبتلا شده و متاسفانه دو نفر به دلیل عوارض بیماری در کشور فوت کرده اند.

به گفته وی توسعه بهداشت با هدف پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو باید انجام شود.

او گفت: با توجه به این که عمده بروز ابتلا به این بیماری در صنف‌هایی است که به نوعی با دام‌های آلوده به ویروس مواجه بوده اند، توصیه اکید ما این است که حتما مردم گوشت را از مراکزی تهیه کنند که تحت نظارت سازمان دام پزشکی کشور هستند.

امیری گفت: به هیچ عنوان گوشت از ذبح دام‌هایی که کنار جاده یا معابر عرضه می‌شوند جهت مصرف خریداری نشود. ذبح دام در مراکزی باشد که تحت نظارت سازمان دام پزشکی هستند. ذبح دام در کشتارگاه‌های تحت نظارت انجام شود.

او گفت: توصیه ما به مردم این است که ذبح دام در کنار خیابان و معابر انجام نشود؛ زیرا خون آبه‌های دام اگر آلوده باشند علاوه بر بیماری تب کریمه کنگو، عارضه‌های دیگر را نیز منتقل می‌کنند

به گفته وی افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از لباس حفاظتی مناسب مانند دستکش و چکمه استفاده کنند. وسایل را باید بعد از ذبح ضد عفونی و خون آبه‌ها نیز به صورت بهداشتی دفع شوند.

امیری گفت: گوشت دام ذبح شده به مدت ۲۴ ساعت در دمای چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود تا در صورت وجود ویروس احتمالی، از بین برود. برای جگر باید به مدت دو روز در دمای چهار درجه سانتیگراد در یخچال نگهداری و بعد کاملا پخته شود.

او گفت: افراد ساکن در مناطق روستایی در هنگام ورود به محل نگهداری دام از لباس‌های پوشیده و بلند و برای محافظت از دست‌ها از اسپری‌های دور کننده حشرات استفاده کنند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار