واکنش دولت آلمان به بحران معیشتی-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

واکنش دولت آلمان به بحران معیشتی

بحران معیشتی فزاینده در آلمان دولت این کشور را به واکنش واداشت. صدراعظم وعده اختصاص دو بسته کمکی برای جبران خسارت و کاهش بحران را به مردم داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۴ - ۱۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 06
کد خبر: ۱۴۱۴۹۲

اولاف شولتز، صدراعظم آلمان روز چهارشنبه طی یک سخنرانی در پارمان این کشور از اقدامات دولت برای کاهش بحران اجتماعی ناشی از افزایش تورم و بالا رفتن هزینه معیشت گفت.

صدراعظم آلمان با اشاره به اختصاص بودجه‌ای در قالب دو بسته‌ چند میلیاردی برای کاهش فشارهای اجتماعی و اقتصادی ناشی از تورم اعلام کرد دولت درصدد راه‌های متعددی برای این منظور است.

شولتز در اوایل این هفته جلسات متعددی با اصناف و اتحادیه‌های کارگری برگزار کرد تا راه‌های ممکن برای افزایش دستمزد کارگران بدون بالا رفتن تورم را بیابند.

وی در جمع نمایندگان پارلمان آلمان گفت: دو بسته کمکی در نظر گرفته شده شروع کار است و دولت باید کارهای بیشتری برای جبران خسارت و کاهش بحران معیشتی مردم در آینده باشیم.

رهبران سیاسی و تجاری آلمان هشدار دادند این کشور با افزایش بهای انرژی واختلال تجاری که باعث شده برای اولین بار در بیش از ۳۰ سال گذشته کسری تجاری ماهانه داشته باشد، با بزرگترین «بحران اقتصادی» مواجه شده است.

ارسال نظر