مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم

مدودوف: استعفای جانسون نتیجه سیاست‌های متکبرانه و گستاخانه انگلیس بود

مدودوف: استعفای جانسون نتیجه سیاست‌های متکبرانه و گستاخانه انگلیس بود «دیمیتری مدودوف» معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد، استعفای جانسون «نتیجه منطقی سیاست‌های متکبرانه و گستاخانه انگلیس» به ویژه در عرصه بین‌المللی بود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۱ - ۱۶ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 07
کد خبر: ۱۴۱۵۵۳

معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه روز پنجشنبه به استعفای «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس واکنش نشان داد.

به نوشته خبرگزاری «تاس»، «دیمیتری مدودوف» معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد، استعفای جانسون «نتیجه منطقی سیاست‌های متکبرانه و گستاخانه انگلیس» به ویژه در عرصه بین‌المللی بود.

مدودوف افزود: «بهترین رفیق اوکراین» در حال رفتن است و «پیروزی» در اوکراین به خطر افتاده است و «منتظر شنیدن اخبار مشابهی از آلمان، لهستان و کشورهای حوزه بالتیک هستیم».

از سوی دیگر «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد: «می‌خواهیم این امید را داشته باشیم که روزی در بریتانیا، افرادی حرفه‌ای‌تر روی کار بیایند که بتوانند تصمیمات خود را از طریق گفت‌وگو و تعامل اتخاذ کنند».

این مقام روس در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: «یک سیستم سیاسی بسیار پیچیده [در انگلیس] وجود دارد و فردی که اصلاً از حمایت عمومی برخوردار نیست، می‌تواند دولت این کشور را رهبری کند».

بعد از گمانه‌زنی‌های رسانه‌های انگلیس درباره استعفای جانسون از منصب نخست‌وزیری، وی بعد از ظهر روز پنجشنبه با برگزاری یک نشست خبری در مقابل خبرنگاران حاضر در شماره ۱۰ خیابان داونینگ استریت (مقر نخست‌وزیری) اعلام استعفا کرد.

استعفای نخست‌وزیر انگلیس در شرایطی انجام شد که طی روزهای اخیر موج کناره‌گیری وزرا و معاونان وزرای کابینه او وضعیت بحرانی را برای بوریس جانسون ایجاد کرد و او در نهایت به رغم مقاومت‌های اولیه، او مجبور به اعلام استعفا شد./فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار