۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران

واکنش سخنگوی کاخ کرملین به خبر عرضه پهپاد‌های ایران به روسیه

واکنش سخنگوی کاخ کرملین به خبر عرضه پهپاد‌های ایران به روسیه سخنگوی کاخ کرملین گفت که رئیس جمهور روسیه در جریان سفر خود به ایران درباره موضوع پهپاد‌ها گفت‌وگویی نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۲۳ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 14
کد خبر: ۱۴۲۳۹۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه (کرملین) در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا موضوع پهپاد‌ها در سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به تهران مورد بحث قرار خواهد گرفت؟ تاکید کرد: خیر.


پسکوف همچنین در پاسخ به این سوال که آیا او در جریان شایعات درباره عرضه پهپاد‌های ایران به روسیه قرار دارد، یا خیر؟ اظهار بی اطلاعی کرد و گفت که هیچ نظری در این مورد ندارد.

 

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه قرار است روز سه‌شنبه ۱۹ ژوئیه (۲۸ تیرماه) به تهران سفر و با ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری ایران دیدار کند.

 

جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا به تازگی در گفتگو با شبکه سی‌ان‌ان با ادعای اینکه «مسکو به دنبال خرید پهپاد‌های ایران است» تصریح کرد که توافق ایران با روسیه مبنی بر فروش پهپاد به این کشور نشانگر عزم تهران برای حمایت از مسکو در جنگ اوکراین است.

 

وی در ادامه مدعی شد که فروش این پهپاد‌ها لزوما هیچ تاثیری بر تلاش‌های مداوم آمریکا برای مذاکره جهت بازگشت به برجام نخواهد گذاشت.

 

همچنین جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا روز سه‌شنبه گذشته در یک کنفرانس خبری مدعی شد که ایران برنامه حمایت نظامی از روسیه را در جنگ اوکراین دارد.

 

وی در این باره گفت: اطلاعاتی در دست داریم که نشان می‌دهد ایران در حال آماده‌شدن برای آموزش نیرو‌های روس در این زمینه است.

 

سالیوان همچنین با ادعای اینکه ایران قصد فروش صد‌ها پهپاد به روسیه را دارد، افزود: هنوز معلوم نیست که ایران به روسیه پهپادی تحویل داده است یا نه.

 

مشاور امنیت ملی آمریکا علاوه‌براین در یک پیام توئیتری درباره سفر هفته آینده ولادیمیر پوتین به تهران تاکید کرد که زمان سفر پوتین به تهران حائز اهمیت است.

 

وی در ادامه ادعا‌های خود علیه ایران گفت: تعمیق روابط روسیه با ایران برای کشتار اوکراینی‌ها تهدیدی جدی برای جهان است.

 

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در پاسخ به سوالی درخصوص اظهارات مشاور امنیت ملی آمریکا مبنی بر فروش فناوری‌های نوین ایرانی به روسیه تصریح کرد: سابقه همکاری‌ها میان جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در حوزه برخی فناوری‌های نوین به پیش از آغاز جنگ در اوکراین بازمی‌گردد و در مقطع اخیر هیچ تحول خاصی در این ارتباط رخ نداده است.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: موضع جمهوری اسلامی ایران در قبال جنگ اوکراین کاملا روشن است و بار‌ها به‌صورت رسمی اعلام شده است.

 

کنعانی در ادامه خاطر نشان کرد: ادعای مقامات آمریکایی در حالی است که آمریکا و اروپایی‌ها سال‌هاست کشور‌های اشغالگر و متجاوز، ازجمله در منطقه غرب آسیا را به انباری از سلاح‌های کشنده متنوع خود تبدیل کرده‌اند که قطعاً بدون این تسلیحات، تداوم بیش از هفت دهه تجاوز، جنایت و اشغالگری صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی ممکن نبود./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار