کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

گانتس: سفر بایدن به خاورمیانه پیامی به ایران منتقل می‌کند

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اظهار داشت که سفر رئیس جمهور آمریکا به اراضی اشغالی، پیامی به ایران منتقل می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۱۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 08
کد خبر: ۱۴۱۶۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، یک هفته پیش از سفر بایدن به اراضی اشغالی، در ادامه گزافه گویی‌های خود علیه ایران، خواستار تقویت همکاری‌های منطقه‌ای برای مقابله با ایران شد و اظهار داشت که سفر بایدن، رئیس جمهور آمریکا، به خاورمیانه پیامی را به ایران منتقل می‌کند.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، گانتس در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سفر بایدن به اراضی اشغالی پیامی را برای ایران به دنبال دارد، گفت: «واقعیت این است که رئیس جمهور بایدن در سفر خود به خاورمیانه و بازدید از اسرائیل و عربستان، قصد دارد جایگاه اسرائیل را در منطقه تقویت کند.»

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین از تشکیلات خودگردان فلسطین خواست تا فعالیت‌های امنیتی خود را در منطقه کرانه باختری گسترش دهد و «به منظور اعتمادسازی» از مراجعه به دادگاه کیفری بین المللی لاهه خودداری کند.

این ادعا‌ها در حالی عنوان می‌شوند که مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی از زمان امضای توافقنامه آبراهام، حدود ۱۵۰ جلسه امنیتی با متحدان خود در منطقه برگزار کرده اند و از آن زمان قرارداد‌هایی در زمینه امنیتی و نظامی به ارزش بیش از ۳ میلیارد دلار با کشور‌های عربی امضا کرده اند.

گانتس روز گذشته در ادامه اتهام زنی‌ها به ایران، مدعی شد که پهپاد‌های حزب الله که به سوی میدان گازی کاریش در پرواز بودند، ساخت ایران هستند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار