نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند

مغرب آماده باز کردن سفارت در اسرائیل می‌شود

رسانه‌ها صهیونیستی اعلام کردند که مغرب در حال آماده شدن برای بازکردن سفارت خود در سرزمین‌های اشغالی است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۱۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 03
کد خبر: ۱۴۰۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌ها ضمن اذعان به این که مغرب در حال آماده شدن برای بازکردن سفارت خود در تل آویو است، با استناد به سخنان «یائیر لاپید» از سفر «ناصر بوریطه» وزیر امور خارجه مغرب به سرزمین‌های اشغالی خبر می‌دهند.

لاپید زمانی که وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی بود، در یک کنفرانس مطبوعاتی در ۱۵ ژوئن گفته بود که بوریطه تابستان امسال به تل‌آویو سفر و سفارتخانه‌های خود را در سرزمین‌های اشغالی و مغرب افتتاح خواهد کرد. لاپید روز پنج‌شنبه هفته گذشته، بعد از انحلال کنست به عنوان نخست‌وزیر پیشبرد امور منصوب شد.

طبق گزارش پایگاه خبری «i ۲۴»، وزارت خارجه مغرب این خبر را تکذیب نکرده در حالی که برخی نهاد‌های دیپلماتیک آمریکایی از طریق سخنگوی رسمی خود در رباط اذعان کردند که تقویت روابط بین تل‌آویو و مغرب موجب خلق فرصت‌های جدید در منطقه می‌شود و متحدان ایالات متحده به زودی سفارت‌خانه‌های خود را در سرزمین‌های اشغالی بازگشایی خواهند کرد.

سفارت آمریکا در همین راستا مدعی شده بود که وجود رژیم صهیونیستی به عنوان ناظر در رزمایش نظامی بین‌المللی «شیر آفریقایی ۲۰۲۲» به عنوان بزرگترین مانور در قاره آفریقا، گام دیگری در تقویت روابط دو کشور بوده است.

این رزمایش هفته گذشته به رهبری فرماندهی نیرو‌های ایالات متحده در آفریقا و نیرو‌های مسلح سلطنتی مغرب برگزار شد. «آویخای ادرعی» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی نظامیان صهیونیست حاضر در این رزمایش را اعلام کرد.

پیش از این نیز روزنامه اقتصادی «گلوبس» نیز به نقل از منابع رژیم صهیونیستی در گزارشی تاکید کرده بود که مغرب و کشور‌های خلیج‌فارس، درخواست خرید سامانه‌های جنگی و دفاعی از تل‌آویو را مطرح کرده‌اند.

نخست‌وزیر جدید و موقت رژیم صهیونیستی شب گذشته (شنبه) در اولین سخنرانی خود اذعان کرده بود که توافقنامه‌های ابراهیم، نعمت بزرگی برای این رژیم هستند و روند عادی‌سازی‌ها ادامه خواهد یافت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار