کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق

گانتس: سفر بایدن به خاورمیانه پیامی به ایران منتقل می‌کند

گانتس: سفر بایدن به خاورمیانه پیامی به ایران منتقل می‌کند وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اظهار داشت که سفر رئیس جمهور آمریکا به اراضی اشغالی، پیامی به ایران منتقل می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۱۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 08
کد خبر: ۱۴۱۶۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، یک هفته پیش از سفر بایدن به اراضی اشغالی، در ادامه گزافه گویی‌های خود علیه ایران، خواستار تقویت همکاری‌های منطقه‌ای برای مقابله با ایران شد و اظهار داشت که سفر بایدن، رئیس جمهور آمریکا، به خاورمیانه پیامی را به ایران منتقل می‌کند.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، گانتس در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سفر بایدن به اراضی اشغالی پیامی را برای ایران به دنبال دارد، گفت: «واقعیت این است که رئیس جمهور بایدن در سفر خود به خاورمیانه و بازدید از اسرائیل و عربستان، قصد دارد جایگاه اسرائیل را در منطقه تقویت کند.»

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین از تشکیلات خودگردان فلسطین خواست تا فعالیت‌های امنیتی خود را در منطقه کرانه باختری گسترش دهد و «به منظور اعتمادسازی» از مراجعه به دادگاه کیفری بین المللی لاهه خودداری کند.

این ادعا‌ها در حالی عنوان می‌شوند که مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی از زمان امضای توافقنامه آبراهام، حدود ۱۵۰ جلسه امنیتی با متحدان خود در منطقه برگزار کرده اند و از آن زمان قرارداد‌هایی در زمینه امنیتی و نظامی به ارزش بیش از ۳ میلیارد دلار با کشور‌های عربی امضا کرده اند.

گانتس روز گذشته در ادامه اتهام زنی‌ها به ایران، مدعی شد که پهپاد‌های حزب الله که به سوی میدان گازی کاریش در پرواز بودند، ساخت ایران هستند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار