کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

شوک مقامات ارشد اسرائیل از ترور شینزو آبه

مقامات ارشد رژیم صهیونیستی ضمن ابراز شوکه شدن و اندوه خود از ترور «شینزو آبه»، او را دوست واقعی تل‌آویو توصیف کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۱۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 09
کد خبر: ۱۴۱۶۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، مقامات ارشد رژیم صهیونیستی روز گذشته (جمعه) شوکه شدن و اندوه خود را از ترور «شینزو آبه» نخست‌وزیر پیشین ژاپن ابراز کرده و او را یک «دوست واقعی برای اسرائیل» توصیف کردند.

طبق گزارش پایگاه خبری «i ۲۴»، مقامات ارشد تل‌آویو از «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی و «یائیر لاپید» نخست‌وزیر پیشبرد امور کابینه، تا «بنیامین نتانیاهو» رهبر مخالفان و نخست‌وزیر پیشین رژیم شوک و اندوه خود را از ترور آبه اعلام و او را یک «دوست واقعی برای اسرائیل» خواندند که باعث توسعه روابط بین تل‌آویو و توکیو شده بود.

لاپید، نخست‌وزیر پیشبرد امور کابینه تل‌آویو در بیانیه‌ای که از دفترش منتشر شد، گفت: «آبه یکی از مهم‌ترین رهبران ژاپن مدرن و دوست واقعی اسرائیل بود که منجر به توسعه روابط بین اسرائیل و ژاپن شد».

هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی نیز به نوبه خود گفت که از «قتل فجیع» شینزو آبه، یکی از برجسته‌ترین رهبران ژاپن در دوران مدرن وحشت‌زده است. وی در ادامه خاطرنشان کرد: «زمانی که من در رأس مخالفان اسرائیل بودم، با او ملاقات کردم و عمیقاً از قدرت رهبری، احترام او به اسرائیل و بینشش به ما تحت تأثیر قرار گرفتم؛ من این واقعه [ترور]را اندوهی برای خانواده او و کل مردم ژاپن می‌دانم».

در همین راستا، بنیامین نتانیاهو در توییترش نوشت: «من و همسرم سارا به همراه شهروندان اسرائیل، در سوگ ترور غم‌انگیز رهبر بزرگ ژاپن و دوست فوق‌العاده اسرائیل، دوست عزیزمان شینزو آبه هستیم؛ من به آن دوستی عمیق‌مان افتخار می‌کنم».

پیش از این نیز، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به این حادثه واکنش نشان داده و به همراه نخست‌وزیر موقت، ضمن تسلیت بابت این حادثه، آبه را «معمار روابط نوین ژاپن و اسرائیل» توصیف کرد.

روز گذشته (جمعه) «شینزو آبه» نخست‌وزیر پیشین ژاپن طی سخنرانی در یک مراسم، با استفاده از سلاح گرم دست‌ساز ترور شد و بر اثر شدت جراحات وارده جان باخت؛ این مسئله واکنش‌های گسترده‌ای در سطح جهان به دنبال داشت./فارس

ارسال نظر