صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

تولید نفت ایران در خردادماه ۳۱ هزار بشکه بیشتر شد

تولید نفت ایران در خردادماه ۳۱ هزار بشکه بیشتر شد بر اساس جدیدترین گزارش اوپک، میزان تولید نفت ایران در ماه ژوئن با افزایش روزانه ۳۱ هزار بشکه به ۲ میلیون و ۵۷۴ هزار بشکه در روز رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۳ - ۲۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 12
کد خبر: ۱۴۲۱۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان کشورهای صادرکننده نفت خام، اوپک در جدیدترین گزارش خود به نقل از منابع ثانویه اعلام کرد: تولید نفت ایران در ماه ژوئن ۲۰۲۲ برابر با خرداد ماه ۱۴۰۱ به ۲ میلیون و ۵۷۴ هزار بشکه در روز رسیده که نسبت به ماه پیش از آن ۳۱ هزار بشکه در روز افزایش یافته است.

ایران در ماه می (اردیبهشت ماه) ۲ میلیون و ۵۴۳ هزار بشکه نفت در روز تولید کرده بود.

بر اساس گزارش‌های اوپک، ایران در ماه آوریل ۲۰۲۲ (فروردین ماه ۱۴۰۱) روزانه ۲ میلیون و ۵۶۵ هزار بشکه نفت تولید کرده بود.

* ایران همچنان در جایگاه پنجم اوپک به لحاظ تولید

ایران در ماه آوریل یا فروردین ماه ۱۴۰۰ جایگاه چهارمین تولیدکننده نفت اوپک را از کویت گرفته بود و از آن زمان تا مهر ماه ۱۴۰۰ (اکتبر ۲۰۲۱) این جایگاه را حفظ کرده بود اما در ماه نوامبر یعنی آبان ماه، بار دیگر تولید نفت کویت از ایران پیشی گرفت و در جایگاه چهارم نشست و ایران به رتبه ۵ بازگشت.

در حال حاضر، کشورهای عربستان با تولید ۱۰ میلیون و ۵۸۵ هزار بشکه در روز، عراق با تولید ۴ میلیون و ۴۳۴ هزار بشکه در روز و امارات با ۳ میلیون و ۸۳ هزار بشکه در روز، سه کشور بزرگ تولیدکننده نفت اوپک به شمار می‌روند.

کویت با تولید ۲ میلیون و ۷۱۸ هزار بشکه در روز چهارمین تولیدکننده اوپک است.

ایران، پیش از تحریم‌های آمریکا از سال ۲۰۱۸، سومین تولیدکننده‌ بزرگ نفت اوپک پس از عربستان و عراق بود.

* افزایش ۳۲ هزار بشکه ای تولید نفت ایران در سه ماهه دوم ۲۰۲۲

ایران در سه ماه نخست سال ۲۰۲۲ روزانه ۲ میلیون و ۵۲۸ هزار بشکه نفت تولید کرده است.

این رقم برای سه ماهه دوم امسال برابر با ۲ میلیون و ۵۶۰ هزار بشکه برآورد شده است که نسبت به سه ماه اول ۳۲ هزار بشکه بیشتر است.

همچنین میزان تولید نفت ایران در سه ماهه دوم امسال ۸۸ هزار بشکه در روز بیشتر از سه ماهه پایانی سال ۲۰۲۱ است.

ایران در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۱ روزانه ۲ میلیون و ۴۷۲ هزار بشکه نفت تولید کرده است.

* متوسط تولید نفت ایران در سال‌های قبل

ایران به طور متوسط در سال ۲۰۲۱ روزانه ۲ میلیون و ۳۹۲ هزار بشکه نفت و در سال ۲۰۲۰ روزانه یک میلیون و ۹۹۱ هزار بشکه نفت تولید کرده است.

به این ترتیب ایران در سال ۲۰۲۱ به طور متوسط نسبت به سال پیش از آن ۴۰۱ هزار بشکه نفت در روز بیشتر تولید داشته است.

ایران در سال ۲۰۱۹ روزانه ۲ میلیون و ۳۵۶ هزار بشکه، در سال ۲۰۱۸ روزانه ۳ میلیون و ۵۵۳ هزار بشکه و در سال ۲۰۱۷ روزانه ۳ میلیون و ۸۱۳ هزار بشکه نفت تولید کرده است.

* افزایش ۲۳۴ هزار بشکه ای تولید نفت اوپک

بر اساس این گزارش، تولید نفت ۱۳ کشور عضو این سازمان در ماه ژوئن ۲۰۲۲ (خرداد ۱۴۰۱) ۲۸ میلیون و ۷۱۶ هزار بشکه در روز عنوان شده است که افزایش روزانه ۲۳۴ هزار بشکه‌‌ای نسبت به ماه می را نشان می‌دهد.

اوپک در ماه می روزانه ۲۸ میلیون و ۴۸۲ هزار بشکه نفت تولید کرده بود.

* افزایش ۱۵۹ هزار بشکه‌ای تولید نفت عربستان

عربستان در ماه ژوئن ۱۵۹ هزار بشکه نفت در روز بیشتر تولید داشته است و میزان تولیدش به ۱۰ میلیون و ۵۸۵ هزار بشکه رسیده است. میزان تولید این کشور در ماه می ۱۰ میلیون و ۴۲۵ هزار بشکه در روز بود.

* بیشترین افزایش تولید برای عربستان

بیشترین افزایش تولید این ماه با ۱۵۹ هزار بشکه در روز به عربستان تعلق دارد و لیبی با ۷۸ هزار بشکه در روز کاهش تولید، بیشترین کاهش را به خود اختصاص داده است.

ایران، لیبی و نیجریه از توافق کاهش تولید معاف هستند./ فارس

کلمات کلیدی: اوپک نفت
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار