پیش‌بینی بورس یکشنبه ۱۴ اردیبهشت: فشار مذاکرات برجام بر شانه‌های بازار سهام پیش‌بینی قیمت سکه و طلا فردا یک‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ احتمال افزایش قیمت نان؛ مردم یارانه جدید می‌گیرند؟ افزایش شدید قیمت دلار در بازار آزاد امروز/ طغیان در بازار ارز فردا هم ادامه خواهد داشت؟ نابودی ۲۰۰هزار تن برنج در بندر شهید رجایی واقعیت دارد؟ جزییات طرح کالابرگ الکترونیک استارت اعطای وام ۴۰۰ میلیونی قرض‌الحسنه برای دهک‌های کم‌درآمد مدیرعامل تامین و تصفیه آب تهران: پنجمین سال بحران آب را داریم / تابستان سختی در پیش است جزئیات جدید از شبکه پولشویی ۵۰ هزار میلیاردی بازار موبایل  پیش‌بینی قیمت دلار ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ واریز مبلغ دیه جان باختگان حادثه انفجار در بندر عباس هشدار یارانه ای؛ این لینک را باز نکنید! شارژ کالابرگ اردیبهشت ۱۴۰۴ کی انجام می‌شود؟ تحویل ۱۲۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن تا پایان سال ۱۴۰۴ فرصت ویژه برای بازنشستگان/ وام ۳۰۰ میلیونی بدون ضامن و با سقف بالا

واردات گوشی تلفن همراه کاهش یافت

میزان واردات گوشی در سه ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشت ۲۶.۶ از نظر تعداد و ۱۱.۶۴ ارزش کاهش داشته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۲ - ۲۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 12
کد خبر: ۱۴۲۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ اعلام معاون گمرک ایران از کاهش واردات گوشی تلفن همراه به ۷۲۷.۸ میلیون دلار در سه ماه اول امسال حکایت دارد.

فرود عسگری-معاون امور گمرکی گمرک ایران- جزئیات واردات گوشی در سه ماه اول سال جاری را به ایسنا اعلام کرده است.

بر اساس این گزارش، مجموع گوشی وارداتی در دوره مورد بررسی سه میلیون و ۳۳ هزار و ۹۰۰ دستگاه به ارزش ۷۲۷ میلیون و ۸۶۱ هزار و ۳۴۵ دلار بوده است، در حالی که در سه ماه اول سال گذشته چهار میلیون و ۱۳۵ هزار و ۱۴۹ هزار دستگاه به ارزش ۸۲۳ میلیون و ۷۷۳ هزار و ۵۵۴ دستگاه وارد شده بود.

بر این اساس میزان واردات گوشی در سه ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشت ۲۶.۶ از نظر تعداد و ۱۱.۶۴ ارزش کاهش داشته است.

اما از مجموع واردات سال جاری، ۱۵۰ میلیون و ۳۱۹ هزار دستگاه به ارزش ۱۸۰ میلیون و ۴۶۲ هزار دلار به گوشی بالای ۶۰۰ دلار است، بر این اساس سهم گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار حدود ۴.۹ درصد از تعداد و ۲۴.۷ درصد از نظر ارزش واردات گوشی بوده است.

این گزارش نشان می‌دهد که سهم گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار به نسبت گذشته کاهش داشته است؛ به طوری‌که معمولا بالای شش درصد تعداد و بیش از ۳۰ درصد ارزش واردات گوشی در دوره‌های مختلف برای این قبیل گوشی‌ها بوده است.

به عنوان مثال در سال گذشته در مجموع ۴.۲ میلیارد دلار به تعداد ۱۷.۷ میلیون دستگاه گوشی از مبادی رسمی وارد ایران شده است که سهم گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار، ۱.۱ میلیون دستگاه با ارزرش بیش از ۱.۳ میلیارد دلار بوده است که ۳۲.۲ درصد ارزش و ۶.۲ درصد از کل سهم داشته است.

همچنین در پنج ماه اول سال گذشته، ‌سهم گوشی‌های بالای ۳۰۰ یورو به یک میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه می‌رسید که ۹ درصد تعداد و ۳۶ درصد ارزرش واردات گوشی را در اختیار داشت.

در همین رابطه باید اشاره کرد به حواشی گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار در سال جاری که بارها بحث ممنوعیت واردات آنها مطرح شده ولی وزارت صمت تاکنون آن را به صراحت تائید نکرده است، این در حالی است که آمار اعلامی گمرک می‌تواند تائید کننده اظهارات اخیر عالیان، سخنگوی انجمن واردکنندگان موبایل باشد که گفته بود از ۲۴ اردیبهشت، برای واردات گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار، تامین ارز نشده است.

وی گفته که احتمالا در چند روز آینده تکلیف تخصیص ارز به واردات گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار مشخص خواهد شد./تجارت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار