اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

جریمه یک میلیون تومانی برای کدام خودورها اعمال می‌شود؟

جانشین پلیس راهور انتظامی کشور تصریح کرد: افرادی که دو دوز واکسن را تزریق نکرده باشند محدودیت تردد داشته و در صورت سفر در جاده های بین شهری به میزان یک میلیون تومان جریمه خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۲۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 13
کد خبر: ۱۴۲۲۱۵

به گزارش راهبرد معاصر،جانشین پلیس راهور انتظامی کشور از اعمال جریمه یک میلیون تومانی تردد برای مالکان خودروهایی خبر داد که دو دوز واکسن کرونا را تزریق نکرده باشند.

سردار سید تیمور حسینی جانشین پلیس راهور انتظامی کشور در خصوص چگونگی تردد در جاده های کشور با توجه به بازگشت رنگ بندی کرونایی به نقشه کشور اظهار داشت: در حال حاضر تردد در جاده‌ها بنابر مصوبه قبلی ستاد مقابله با کرونا که در ایام نوروز ابلاغ شده ، انجام پذیر است؛ بدین صورت که تردد در جاده‌ها برای افرادی که دو دوز واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند بلامانع است.

 جانشین پلیس راهور انتظامی کشور تصریح کرد: افرادی که دو دوز واکسن را تزریق نکرده باشند محدودیت تردد داشته و در صورت سفر در جاده های بین شهری به میزان یک میلیون تومان جریمه خواهند شد.

سردار حسینی اظهار امیدواری کرد که شهروندان با رعایت پروتکل های بهداشتی ابلاغی از شیوع دوباره کرونا جلوگیری کنند.

وی گفت: تردد خودروها از طریق دوربین‌های هوشمند رصد شده و برای مالکان خودروهایی که واکسن تزریق نکرده باشند پیامک جریمه ارسال خواهد شد.

سردار حسینی در پاسخ به دیگر پرسش فارس در این خصوص که آیا با بازگشت رنگ‌بندی کرونایی در استان ها   محدودیت تردد اعمال می‌شود یا خیر؛ اظهار داشت: هنوز در خصوص محدودیت تردد با توجه به رنگبندی کرونایی، ابلاغی به پلیس نشده و محدودیت تردد در شهرها و استان ها نداریم./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار