عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

کره جنوبی: پول‌های ایران را بعد از برجام می‌دهیم

دیپلمات‌های ارشد ایران و کره جنوبی روز چهارشنبه در یک تماس تلفنی درباره راه‌های بهبود روابط دو جانبه و حل موضوع دارایی‌های مسدود شده ایران گفتگو کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۳ - ۲۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 13
کد خبر: ۱۴۲۳۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور خارجه کره جنوبی اعلام کرد «چو هوان دانگ» معاون اول وزیر امور خارجه در تماسی تلفنی با «علی باقری کنی» همتای وی و مذاکره کننده ارشد هسته‌ای ایران، درباره راه های بهبود روابط دو جانبه و مشکلات به وجود آمده بر سر موضوع دارایی های مسدود شده ایران، گفتگو کردند.

مقامات این وزارتخانه در یک کنفرانس خبری اظهار کردند دو طرف درباره آخرین روند پیشرفت مذاکرات احیای برجام و دیگر موضوعات دو جانبه پیش رو گفتگو کردند.

همچنین براساس اعلام این وزارتخانه، «باقری کنی» خواستار حل درست و منطقی مشکلات دوجانبه مورد نظر شده و «چو» نیز در پاسخ از تلاش های دولت سئول برای آزادسازی دارایی های مسدود شده و از سرگیری واردات نفت از ایران به هنگام به نتیجه رسیدن روند مذاکرات احیای برجام خبر داد.

روابط دو جانبه بین تهران و سئول پس از مسدود شدن 7 میلیارد دلار از دارایی های ایران در دو بانک کره‌ای به علت تحریم های ظالمانه آمریکا، تیره و تار شده است. تهران بارها از سئول خواسته تا این دارایی ها را آزاد کند.

مقامات سئول معتقدند سرنوشت این دارایی ها پس از مشخص شدن نتایج مذاکرات احیای برجام با قدرت های جهانی تعیین می شود./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده