وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

افشای رسوایی جنسی رئیس جمهور آمریکا/آزار و اذیت یک زن در اتاق پرو!+ عکس

رئیس‌جمهور آمریکا این بار به آزار جنسی یک خبرنگار زن در داخل یک فروشگاه زنجیره‌ای در نیویورک متهم شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۰۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 22
کد خبر: ۱۴۲۳۶

به گزارش راهبرد معاصر ،  «الیزابت ژان کارول» خبرنگار و مقاله نویس آمریکایی روز گذشته (جمعه) اعلام کرد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا حدود دو دهه پیش (اواخر سال ۱۹۹۵ و اوایل سال ۱۹۹۶) او را در اتاق پرو یک فروشگاه زنجیره‌ای بزرگ در نیویورک مورد آزار و اذیت جنسی قرار داده است.

 

افشای رسوایی جنسی رئیس جمهور آمریکا/آزار و اذیت  یک زن در اتاق پرو!

 

این زن خبرنگار که هم اکنون ۷۶ ساله است، اعلام کرد: آقای ترامپ در داخل اتاق پرو فروشگاه «برگدورف گودمن» در نیویورک به من حمله کرد. زمانی که اتاق پرو بسته شد، او مرا مورد آزار و اذیت جنسی قرار داد. من در آن زمان ۵۲ ساله بودم.

 

وی در ادامه تأکید کرد: آقای ترامپ وارد فروشگاه شد و از من خواست برای خرید یک هدیه برای یکی از دوستانش به او کمک کنم. من هم که او را شناختم به او گفتم: شما همان سرمایه دار حوزه املاک هستید؟ او از من خواست لباس زنانه تنگی را که انتخاب کرده بود برایش پرو کنم. سپس آقای ترامپ مرا تا اتاق پرو دنبال کرد و در آنجا مرا مورد آزار جنسی قرار داد. من هم به سرعت از اتاق پرو خارج شدم.

 

افشای رسوایی جنسی رئیس جمهور آمریکا/آزار و اذیت  یک زن در اتاق پرو!

 

این افشاگری نخستین بار روز گذشته بوسیله روزنامه «نیویورک مگزین» منتشر شد. خانم کارول در ادامه افزود که هرگز این اتفاق ناخوشایند را در آن زمان برای پلیس گزارش نکرده و فقط آن را برای دو نفر از دوستانش تعریف کرده است. روزنامه نیویورک مگزین هم با این دو دوست خانم کارول تماس گرفت و آن‌ها نیز تأیید کردند که حدود ۲۰ سال پیش این داستان را از زبان کارول شنیده اند.

 

به دنبال افشای این رسوایی از سوی روزنامه نیویورک مگزین، یک مقام ارشد کاخ سفید آن را تکذیب کرد و مدعی شد: این یک داستان کاملا غلط و غیرواقعی بوده که ۲۵ سال از وقوع آن می‌گذرد. این داستان به سادگی برای آن ساخته شده است که رئیس جمهور را بد جلوه دهد.

 

دونالد ترامپ هم روز گذشته به این افشاگری واکنش نشان داد و گفت: من در کل زندگی ام این زن را ندیده ام. او سعی دارد کتاب جدیدی بفروشد. این کتاب باید در بخش کتاب‌های تخیلی به فروش برسد.

 

این درحالی است که به دنبال واکنش ترامپ، بسیاری از کاربران رسانه‌های اجتماعی تصویری را منتشر کردند که دونالد ترامپ و همسرش «ایوانا ترامپ» را در کنار «کارول» و همسر سابقش «جان جانسون» در دهه 1990 نشان می داد.

 

افشای رسوایی جنسی رئیس جمهور آمریکا/آزار و اذیت  یک زن در اتاق پرو!

منبع:باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار