ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند

شمخانی: ایران هیچ محدودیتی برای ارتقاء روابط همه جانبه با جمهوری آذربایجان ندارد

دریابان شمخانی در این دیدار با تاکید بر اهمیت روابط دو کشور دوست و برادر ایران و جمهوری آذربایجان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچ محدودیتی برای ارتقاء روابط و همکاری‌های همه جانبه با جمهوری آذربایجان ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۲۴ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 15
کد خبر: ۱۴۲۴۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان که به باکو سفر کرده است صبح امروز جمعه با الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان دیدار و گفتگو کرد.

دریابان شمخانی در این دیدار با تاکید بر اهمیت روابط دو کشور دوست و برادر ایران و جمهوری آذربایجان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچ محدودیتی برای ارتقاء روابط و همکاری های همه جانبه با جمهوری آذربایجان ندارد.

شمخانی افزود: اولویت ما به ویژه در دولت سیزدهم تعمیق و گسترش روابط با همسایگان است و در این چارچوب اراده ی قاطع کشورمان افزایش هرچه بیشتر مناسبات صمیمانه با آذربایجان به عنوان کشور همسایه مسلمان و شیعه مذهب در همه زمینه ها است.

دبیر شورای عالی امنیت کشورمان ملی خطاب به رئیس جمهور آذربایجان گفت؛ ما در ۳۰ سال گذشته همکاری بسیار خوبی با جمهوری آذربایجان داشته ایم به طوری که مرحوم پدرتان حیدر علی اف همواره از این روابط و همکاری ها به نیکی یاد می کرد و بر توسعه آن تاکید داشت.

او افزود: در دوره جناب عالی هم روابط دو کشور در شرایط مناسبی است و اطمینان داریم با توجه و اهتمام رهبران دو کشور این روابط به سطح ممتاز ارتقا خواهد یافت.

شمخانی؛ پیوندهای تاریخی، فرهنگی و مذهبی دو ملت را انکار ناپذیر دانست و تاکید کرد؛ باید دو کشور در فضای اعتماد متقابل برای شناساندن این میراث مشترک به جهانیان تلاش کنند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی بر عزم قاطع جمهوری اسلامی برای مقابله با بازیگرانی که در صدد تخریب روابط دو کشور هستند تاکید کرد و افزود با کمک یکدیگر نباید اجازه دهیم هیچ عاملی میان ما فاصله بیاندازد.

شمخانی در پایان گفت: امیدوارم در سفر آتی جناب عالی به تهران با مساعی مشترک دو کشور، زمینه شکل گیری جهش در روابط میان تهران – باکو فراهم شود

در این دیدار الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان نیز در سخنانی اظهار داشت: روابط تهران و باکو بر اساس اراده قاطع رهبران دو کشور بدون تاثیر پذیری از فشار کشورهایی که مایل به مناسبات دوستانه و گرم ما نیستند با جدیت در حال پیشرفت است.

او ریشه های تمدنی، فرهنگی و دینی منحصر بفرد میان دو ملت را بستر بسیار مهمی برای غلبه بر موانعی که می تواند از شتاب روابط میان ایران و آذربایجان بکاهد عنوان کرد و افزود: بعد از جنگ دوم قره باغ و بازگشت سرزمین های اشغال شده آذربایجان به وطن ،شرایط بسیار مناسبی برای بهره برداری از ظرفیتهای بالقوه مشترک در حوزه های ترانزیتی، نفتی،تجاری و انرژی فراهم شده که باید با مساعی مشترک فعال شوند.

رئیس جمهوری آذربایجان با دعوت از رییس جمهور کشورمان برای سفر به آذربایجان خاطر نشان کرد: بنده بارها به ایران امده ام و مجددا نیز برای پیگیری و تسریع در اجرای توافقات مشترک به تهران سفر خواهم کرد./ میزان

کلمات کلیدی: علی شمخانی باکو
ارسال نظر
آخرین اخبار