علائم افسردگی چیست؟-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد ویتامین دی به درمان دیابت کمک می‌کند؟ پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم صعود پرسپولیس به یک هشتم در غیاب ۶ ستاره اصلی | کُت تن لوکاس ژوائو است قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

علائم افسردگی چیست؟

یک روانشناس گفت: افسردگی مسئله شماره یک سلامت در دنیاست و به قدری این بیماری شایع است که آن را سرماخوردگی اختلالات روانپزشکی نامیده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۰۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 22
کد خبر: ۱۴۲۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ زهرا زین‌الدینی روانشناس و مشاور در خصوص اختلال افسردگی اظهار کرد: افسردگی مسئله شماره یک سلامت در دنیاست و به قدری این بیماری شایع است که آن را سرماخوردگی اختلالات روانپزشکی نامیده‌اند.

 

زین‌الدینی بیان کرد: در این حالت روحی فرد در درون خود احساس غمگینی، تنهایی، ناامیدی، بی‌حوصلگی، خستگی، پوچی و بی ارزشی را تجربه می‌کند که گاهی اوقات با احساس گناه، زود از کوره دررفتن، زودرنجی و حساس شدن و بی قراری همراه است.

 

این روانشناس گفت: بیماری افسردگی روی وضعیت خواب، تغذیه، سلامت و رفتار‌های مراقبت از خود به طور جدی اثر می‌گذارد به طوری که گاهی اوقات بیماران اظهار می‌کنند ماهی یک‌بار حمام می‌روند و یا در مدت کوتاهی به مقدار خیلی زیادی افزایش و یا کاهش وزن داشته‌اند.

 

وی با بیان اینکه افسردگی روی زندگی شخصی، کاری و یا تحصیلی فرد تاثیر منفی می‌گذارد، افزود: در این حالت عملکرد فرد افسرده به مقدار قابل توجهی در انجام کارهایش کاهش پیدا می‌کند و فرد افسرده نسبت به دنیای اطرافش و حتی موضوعات مورد علاقه و لذت بخش زندگی‌اش، بی علاقه می‌شود و یا در بیشتر ساعت‌های روز احساس غمگینی دارد.

 

زین‌الدینی اضافه کرد: زمانی که بعد از گذشت چند هفته، هیچ بهبودی در وضعیت بیمار افسرده مشاهده نشود، لازم است که حتما این مشکل جدی در نظر گرفته و هر چه سریعتر برای درمان اقدام شود.

 

این روانشناس تصریح کرد: از نشانه‌های افسردگی، تجربه احساس غم و اندوه مداوم، گریه کردن‌های غیرقابل کنترل و بی دلیل، نداشتن احساس لذت و علاقه نسبت به فعالیت‌هایی که قبلا همیشه از انجام آن‌ها احساس لذت را تجربه می‌کرده است را می‌توان نام برد.

 

وی اضافه کرد: اختلال در وضعیت خواب (بیش از حد معمول و یا کمتر از حد معمول خوابیدن)، افزایش یا کاهش غیر معمول وزن، پرخوری یا بی اشتهایی، عدم توانایی تمرکز، فراموشی، ناتوانی در تصمیم‌گیری حتی در موارد کوچک، از نشانه‌های دیگر افسردگی است.

 

زین‌الدینی ادامه داد: از نشانه‌های افسردگی می‌توان به سرزنش کردن مداوم خود و کمبود عزت نفس، ضعف و خستگی و این احساس که انجام هر کاری انرژی زیادی خواهد گرفت، عدم توانایی انجام فعالیت‌های روزانه به صورت نرمال، احساس گناه، احساس پوچی، ناامیدی، بیهودگی و بی ارزشی اشاره کرد.

 

این روانشناس خاطرنشان کرد: معمولا کسانی که تا به حال افسردگی را تجربه نکرده‌اند، نمی‌توانند شرایط و وضعیت روحی افراد افسرده را درک کنند در نتیجه اگر افراد بدانند که این بیماری چیست و چقدر ممکن است که فرد مبتلا را ناتوان کند، شاید راحت‌تر بتوانند فرد افسرده‌ای که در اطراف خودشان هست را درک کنند و علائم بیماری او را جدی بگیرند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار