وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

اردوغان و پوتین در تهران دیدار می‌کنند

دفتر ریاست جمهور ترکیه امروز یکشنبه با صدور بیانیه ای از دیدار رئیس جمهور این کشور با همتای روسیه ای خود در تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۲۶ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 17
کد خبر: ۱۴۲۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر در بیانیه صادره از سوی دفتر ریاست جمهور ترکیه در این خصوص آمده است: اردوغان (رئیس جمهور ترکیه) قرار است در سفر ۱۸ تا ۱۹ جولای (دوشنبه و سه شنبه، ۲۷ و ۲۸ تیر ماه) به ایران با پوتین (رئیس جمهور روسیه) به صورت دو جانبه گفتگو کند.

به گزارش اسپوتنیک، دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) نیز اعلام کرد که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور این کشور روز ۱۹ جولای به تهران سفر خواهد کرد و در آنجا در یک نشست سه جانبه با حضور ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران و رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه شرکت خواهد کرد.

در همین ارتباط، وزارت خارجه ترکیه دیروز شنبه با انتشار بیانیه ای اعلام کرده بود که مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه این کشور با حسین امیرعبداللهیان همتای ایرانی خود به صورت تلفنی گفتگو کرد.

در بیانیه صادره از سوی وزارت خارجه ترکیه در این خصوص آمده بود: در این تماس مقدمات سفر مقامات عالی مورد بحث و بررسی قرار گرفته بود.

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه به دعوت رسمی حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور و در رأس هیئتی بلند پایه از مقامات سیاسی و اقتصادی کشورش فردا دوشنبه وارد تهران خواهد شد.

مراسم استقبال رسمی از رئیس جمهور ترکیه صبح روز سه شنبه و در مجموعه تاریخی- فرهنگی سعدآباد برگزار می‌ شود.

دیدار و گفتگو با رئیس جمهور کشورمان، برگزاری هفتمین نشست شورای عالی همکاری ایران و ترکیه و برگزاری نشست مطبوعاتی از برنامه های دیدار رسمی اردوغان از کشورمان خواهد بود.

انتظار می رود اردوغان در این سفر ضمن ملاقات با مقام‌ های ارشد ایران در زمینه همکاری‌ های دو جانبه و بررسی آخرین تحولات منطقه و جهان گفتگو کند.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین هم پیشتر اعلام کرده بود که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه قرار است در روزهای آتی به ایران سفر کند./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار