گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود

آمریکا مقامات ریاض را متهم کرد

آمریکا مقامات ریاض را متهم کرد جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده در مصاحبه‌ای با خبرنگاران، مقامات ریاض را به دروغگویی در مورد قتل جمال خاشقچی، روزنامه‌نگار منتقد سعودی متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۱ - ۲۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 18
کد خبر: ۱۴۲۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، پس از ادعای مقامات سعودی در خصوص مطرح نشدن مساله قتل جمال خاشقچی، روزنامه‌نگار عربستانی منتقد خاندان آل سعود، در دیدار جو بایدن رییس جمهور امریکا با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان، بایدن مقامات ریاض را به دروغ گویی در این خصوص متهم کرد.

ایندپندنت گزارش داد، عادل الجبیر، وزیر مشاور در امور خارجی و وزیر سابق امور خارجه عربستان سعودی روز شنبه به خبرنگار فاکس نیوز گفت که از انتقاد بایدن از محمد بن سلمان بر سر نقش وی در قتل خاشقچی در سال ۲۰۱۸ اطلاعی ندارد.
او گفت: من گفتگو در خصوص این مساله خاص را نشنیدم.
اما زمانی که بایدن در ساعات پایانی روز شنبه (به وقت آمریکا) به کاخ سفید بازگشت، خبرنگاران از وی در مورد این اظهارات الجبیر سوال پرسیدند.
یک خبرنگار کاخ سفید از رییس جمهور امریکا پرسید: وزیر امور خارجه عربستان اعلام کرده است که شما ولیعهد این کشور را به قتل خاشقچی متهم نکرده‌اید. آیا این اظهارات حقیقت دارد؟
بایدن قاطعانه پاسخ داد: خیر حقیقت ندارد.
به گزارش ایرنا، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا روز جمعه پس از دیدار با محمد بن سلمان اعلام کرده بود که موضوع قتل جمال خاشقچی روزنامه نگار مخالف سعودی را در این دیدار مطرح کرده است.
رئیس جمهور آمریکا که به جده عربستان سفر کرده بود، روز جمعه به وقت محلی عربستان در نشستی خبری ادعا کرد: اعلام کردم معتقدم او (ولیعهد سعودی) مسوول این قتل است. ولیعهد عربستان گفت که شخصا مسوول این قتل نیست و علیه عاملین آن اقدام کرده است.
از سوی دیگر یک مقام سعودی به رویترز اعلام کرد، محمد بن سلمان ولیعهد عربستان به جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا گفته ریاض اقداماتی برای جلوگیری از اشتباهاتی چون قتل جمال خاشقچی انجام داده اما «واشنگتن نیز مرتکب اشتباهاتی از جمله در عراق» شده است.
بایدن زمانی متعهد شد که عربستان سعودی را در جهان طرد کند و روابط دو کشور بر سر تعدادی از مسائل از جمله قتل جمال خاشقچی، ستون نویس واشنگتن پست تیره شده بود.
جامعه اطلاعاتی ایالات متحده می‌گوید که محمد بن‌سلمان ولیعهد عربستان سعودی مسئول قتل خاشقچی است، ادعایی که عربستان آن را رد می‌کند./ ایرنا

کلمات کلیدی: آمریکا ریاض
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار