عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

نیویورک تایمز: معامله محرمانه بایدن با بن سلمان به شکست ختم شد

روزنامه «نیویورک تایمز» جزئیاتی را در مورد شکست یک توافق محرمانه میان بایدن و محمد بن سلمان منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 26
کد خبر: ۱۵۶۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» جزئیاتی را از شکست یک توافق محرمانه که ماه می‌گذشته بین واشنگتن و ریاض برای افزایش تولید نفت تا پایان سال منعقد شده بود، منتشر کرد.

این روزنامه توضیح داده است: مفاد اولیه این توافق، شامل دو بخش بوده که طبق آن مقرر شده بود عربستان تولید نفت را روزانه به میزان ۲۰۰ هزار بشکه در بازه زمانی بین سپتامبر و دسامبر افزایش دهد.

این روزنامه اضافه کرده است که نشانه‌های شکست این توافق از زمان سفر جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا به عربستان سعودی که برای همین هدف بود، نمایان شد، به گونه‌ای که محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور، آن زمان بایدن را ناامید کرد و علناً به او اطلاع داد که کشورش نمی‌تواند تولید نفت را افزایش دهد.

طبق گزارش این روزنامه آمریکایی، پس از آن، در اوایل اکتبر بیانیه اوپک پلاس در ارتباط با تصمیم خود برای کاهش تولید نفت به میزان دو میلیون بشکه در روز از ابتدای نوامبر خشم کاخ سفید را برانگیخت و آن را توهین به بایدن و آمریکا به حساب آورد، همچنین ریاض را به همراهی با مسکو علیه واشنگتن و گرانی بنزین در آمریکا متهم کرد.

عادل الجبیر، وزیر امور خارجه سابق عربستان در واکنش به ادعا‌های آمریکا هم تاکید کرد افزایش قیمت بنزین به دلیل تصمیم عربستان سعودی نبوده، بلکه به دلیل کمبود پالایشگاه در آمریکا بوده است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر