پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

نیویورک تایمز: معامله محرمانه بایدن با بن سلمان به شکست ختم شد

نیویورک تایمز: معامله محرمانه بایدن با بن سلمان به شکست ختم شد روزنامه «نیویورک تایمز» جزئیاتی را در مورد شکست یک توافق محرمانه میان بایدن و محمد بن سلمان منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 26
کد خبر: ۱۵۶۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» جزئیاتی را از شکست یک توافق محرمانه که ماه می‌گذشته بین واشنگتن و ریاض برای افزایش تولید نفت تا پایان سال منعقد شده بود، منتشر کرد.

این روزنامه توضیح داده است: مفاد اولیه این توافق، شامل دو بخش بوده که طبق آن مقرر شده بود عربستان تولید نفت را روزانه به میزان ۲۰۰ هزار بشکه در بازه زمانی بین سپتامبر و دسامبر افزایش دهد.

این روزنامه اضافه کرده است که نشانه‌های شکست این توافق از زمان سفر جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا به عربستان سعودی که برای همین هدف بود، نمایان شد، به گونه‌ای که محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور، آن زمان بایدن را ناامید کرد و علناً به او اطلاع داد که کشورش نمی‌تواند تولید نفت را افزایش دهد.

طبق گزارش این روزنامه آمریکایی، پس از آن، در اوایل اکتبر بیانیه اوپک پلاس در ارتباط با تصمیم خود برای کاهش تولید نفت به میزان دو میلیون بشکه در روز از ابتدای نوامبر خشم کاخ سفید را برانگیخت و آن را توهین به بایدن و آمریکا به حساب آورد، همچنین ریاض را به همراهی با مسکو علیه واشنگتن و گرانی بنزین در آمریکا متهم کرد.

عادل الجبیر، وزیر امور خارجه سابق عربستان در واکنش به ادعا‌های آمریکا هم تاکید کرد افزایش قیمت بنزین به دلیل تصمیم عربستان سعودی نبوده، بلکه به دلیل کمبود پالایشگاه در آمریکا بوده است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار