حقوق کارکنان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته نحوه تبدیل یارانه نقدی به کالابرگ + جزئیات پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ زمان واریز حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در آبان ۱۴۰۴ قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ هشدار مهم به خانوارها/ فرصت استفاده از اعتبار کالابرگ رو به پایان است همسان‌سازی حقوق بازنشستگان رسماً تصویب شد/ وعده افزایش حقوق بازنشستگی تا ۷۰ درصد در سال ۱۴۰۵ قیمت گوشت قرمز امروز ۲۶ آبان ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار مبادله‌ای امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ مدیرعامل ایران ایر تغییر کرد/ «طاهر عبدالحی» مدیرعامل جدید ایران ایر شد نتایج قرعه‌کشی سایپا اعلام شد هشدار پزشکیان به خودروسازان؛ یکسال فرصت دارید خودرو‌ها را بهینه کنید در غیر این صورت هیچ ارزی دریافت نمی‌کنید و اجازه تولید نخواهید داشت

آماری از ثبت‌نام در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو

مدیر پروژه سامانه یکپارچه تخصیص خودرو گفت: آمار ثبت نام متقاضیان در روز ۲۵ و ۲۶ تیر ماه در سامانه یکپارچه نشان می دهد که این سامانه مشکلی ندارد و کندی آن برطرف شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۲۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 18
کد خبر: ۱۴۲۹۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، مدیر پروژه سامانه یکپارچه تخصیص خودرو با اشاره به رفع کندی سرعت ساعات ابتدایی ثبت نام این سامانه، از ثبت نام بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر تا ساعت ۱۴ یکشنبه و ثبت نام ۷ هزار متقاضی در هر دقیقه خبر داد.

حسین آبادی افزود: در مرحله دوم طرح یکپارچه تخصیص خودرو مقرر شد با هماهنگی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و خودروسازان، اطلاعات مورد نیاز دریافت و سیستم به لحاظ اطلاعاتی آماده شروع به کار شود.

وی افزود: با توجه به اینکه پیش‌بینی می‌کردیم مانند مرحله قبل درخواست‌های زیادی برای ثبت‌نام وجود داشته باشد، پیش‌بینی‌های لازم شده بود که بتوانیم پاسخگوی حجم بالای درخواست‌ها در سامانه باشیم که بنا بر دلایلی در ساعات اولیه هجوم خیلی سنگینی به مراتب بیش از پیش‌بینی ما روی سایت به وجود آمد و همین موضوع منجر به کندی سرعت سامانه شد.

حسین‌آبادی ادامه داد: بلافاصله پس از مواجه شدن با این کندی، تمهیدات لازم که از قبل پیش‌بینی و برنامه‌ریزی شده بود را اجرا کردیم و تا حد امکان منابع و زیرساخت‌های سخت‌افزاری موجود را افزایش دادیم تا سرعت سامانه به حد قابل قبولی برسد و متقاضیان بدون هیچ مشکلی قادر به ثبت‌نام باشند، اگرچه در چند ساعت ابتدای آغاز ثبت‌نام اختلال کندی سرعت وجود داشت که بدین‌ترتیب برطرف شد.

مدیر پروژه سامانه یکپارچه تخصیص خودرو ضمن اعلام آمار ثبت نامی متقاضیان، اظهار داشت: با وجود کندی سرعت در روز نخست (۲۵ تیر) بیش از ۱۶۰ هزار نفر در سامانه ثبت‌نام کردند و تا ساعت ۱۴ روز دوم (۲۶ تیر) بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر ثبت‌نام در سامانه انجام شده است.

وی خاطرنشان‌کرد: این امر نشان‌دهنده این است که همه مشکلات مربوط به کندی سرعت برطرف شده و در همین ساعت بیش از هفت هزار ثبت‌نام در دقیقه را ثبت کرده‌ایم و سامانه همچنان بدون هیچ مشکلی به فعالیت خود ادامه می‌دهد.


وی در پایان از آمادگی مرکز تماس مربوط به شرکت پیمانکار این پروژه جهت پاسخگویی به سوالات هموطنان گرامی خبر داد و گفت: این شرکت با در اختیار داشتن یک مرکز تماس مجهز و کارشناسان متخصص برای پاسخگویی به سوال‌های متقاضیان، به‌صورت تمام‌وقت آماده است.

حسین‌آبادی ادامه‌داد: متقاضیان هر سوالی درباره سامانه، ثبت‌نام، اعلام نتایج، محدودیت‌ها، طرح‌های مختلف موجود در سامانه، مشکلات فنی و ... دارند با شماره ۰۲۱-۵۴۹۴۵ تماس بگیرند و کارشناسان این شرکت در مرکز تماس نهایت همکاری را خواهند داشت که خودروی مورد نظر خود را ثبت‌نام کنند و علاوه بر مرکز تماس شرکت مگا، مرکز تماس هشت شرکت خودروساز که در مرحله دوم طرح حضور دارند، آماده ارائه خدمات به متقاضیان هستند./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار