جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

برگ برنده ایران در پوشش حریم هوایی چیست؟

معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش با اشاره به برگ برنده کشورمان در پوشش حریم هوایی، گفت: این برگ برنده امنیت و آسودگی خاطر را برای هموطنانمان به‌وجود آورده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۲۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 19
کد خبر: ۱۴۳۰۴۰

به گزارش راهبرد معاصر،  امیر سرتیپ ابوالفضل سپهری‌راد معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش صبح امروز سه‌شنبه (28 تیر) در جمع فرماندهان مناطق و گروه های پدافندی این نیرو، اظهار دا‌شت: حریم هوایی کشورمان به‌طور کامل تحت پوشش سامانه‌های راداری و موشکی پیشرفته و بومی است و این برتری هوایی امنیت و آسودگی خاطر را برای هموطنانمان به‌وجود آورده است.

 

وی با بیان اینکه امروز دفاع از حریم هوایی ایران اسلامی یک چالش نیست، افزود: پوشش حریم هوایی ایران با سیستم‌های بومی و نوین پدافند، برگ برنده کشورمان در تقابل با دشمنان است.

 

سپهری‌راد با بیان اینکه فرماندهان با ذکاوت و نیروی انسانی تلاشگر و جهادی در مجموعه‌ این نیرو با در اختیار داشتن سامانه‌ پدافندی میان بُرد و دور بُرد موفقیت‌های بزرگی را کسب کرده‌اند، تاکید کرد: پدافند هوایی ارتش به‌صورت شبانه‌روزی بر طراحی، ساخت و ارتقاء تسلیحات بومی دور بُرد و دقیق تلاش می‌کند. چراکه لحظه‌ای توقف در پیشرفت علم و دانش علوم پدافندی، قدرت بازدارندگی کشورمان را در عرصه‌ بین‌المللی کاهش می‌دهد.

 

معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش در پایان تصریح کرد: روند رو به جلو و پیشرفت روز افزون علوم فنی و مهندسی در بطن نیروی پدافند هوایی ارتش، اقتدار و استحکام ملی به‌دنبال دارد./ فارس

کلمات کلیدی: ایران پوشش هوایی
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار