پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

برگ برنده ایران در پوشش حریم هوایی چیست؟

معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش با اشاره به برگ برنده کشورمان در پوشش حریم هوایی، گفت: این برگ برنده امنیت و آسودگی خاطر را برای هموطنانمان به‌وجود آورده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۲۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 19
کد خبر: ۱۴۳۰۴۰

به گزارش راهبرد معاصر،  امیر سرتیپ ابوالفضل سپهری‌راد معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش صبح امروز سه‌شنبه (28 تیر) در جمع فرماندهان مناطق و گروه های پدافندی این نیرو، اظهار دا‌شت: حریم هوایی کشورمان به‌طور کامل تحت پوشش سامانه‌های راداری و موشکی پیشرفته و بومی است و این برتری هوایی امنیت و آسودگی خاطر را برای هموطنانمان به‌وجود آورده است.

 

وی با بیان اینکه امروز دفاع از حریم هوایی ایران اسلامی یک چالش نیست، افزود: پوشش حریم هوایی ایران با سیستم‌های بومی و نوین پدافند، برگ برنده کشورمان در تقابل با دشمنان است.

 

سپهری‌راد با بیان اینکه فرماندهان با ذکاوت و نیروی انسانی تلاشگر و جهادی در مجموعه‌ این نیرو با در اختیار داشتن سامانه‌ پدافندی میان بُرد و دور بُرد موفقیت‌های بزرگی را کسب کرده‌اند، تاکید کرد: پدافند هوایی ارتش به‌صورت شبانه‌روزی بر طراحی، ساخت و ارتقاء تسلیحات بومی دور بُرد و دقیق تلاش می‌کند. چراکه لحظه‌ای توقف در پیشرفت علم و دانش علوم پدافندی، قدرت بازدارندگی کشورمان را در عرصه‌ بین‌المللی کاهش می‌دهد.

 

معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش در پایان تصریح کرد: روند رو به جلو و پیشرفت روز افزون علوم فنی و مهندسی در بطن نیروی پدافند هوایی ارتش، اقتدار و استحکام ملی به‌دنبال دارد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار