آخرین وضعیت تردد در مرز‌های شلمچه و چذابه جزییات تغییر در نرخ و حجم بنزین سهمیه‌ای از زبان سخنگوی دولت چند خبر مهم برای بازنشستگان / ماجرای ورشکستگی تامین اجتماعی چیست؟ برنامه قطعی برق استان کرمانشاه یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ جزییات جدید افزایش رقم سهمیه بنزین در سه ماه آینده آخرین قیمت سکه امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار + جدول آخرین قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار + جدول قیمت طلا اوج گرفت/ سقف بعدی قیمت طلای ۱۸ عیار کجاست؟ آخرین قیمت طلا امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار  + جدول آخرین قیمت اتریوم امروز شنبه 21 شهریور 1405 پیش‌بینی نفت در روز‌های آینده/ قیمت نفت برنت ۱۰۰ دلاری می‌ماند؟ آخرین قیمت نقره امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵  + جدول آخرین قیمت طلا و سکه مبلغ کالابرگ چه زمانی افزایش پیدا خواهد کرد؟ هشدار مهم بانک مرکزی درباره تراکنش‌های بانکی/ این حساب‌های بانکی مسدود می‌شود

هشدار هواشناسی/ کاهش ۷ درجه‌ای دما در برخی استان‌ها

هشدار هواشناسی/ کاهش ۷ درجه‌ای دما در برخی استان‌ها سازمان هواشناسی از کاهش ۴ تا ۷ درجه‌ای دما در برخی مناطق از جمله استان‌های ساحلی دریای خزر خبر و نسبت به افزایش ارتفاع موج در سواحل جنوبی و شمالی هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۲۹ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 20
کد خبر: ۱۴۳۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی طی 5 روز آینده به ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در برخی مناطق جنوب سیستان و بلوچستان، شرق هرمزگان و ارتفاعات جنوبی کرمان افزایش ابر، رگبار، رعدوبرق و گاهی وزش باد شدید موقتی همراه با گردوخاک پیش‌بینی شده که از روز جمعه بر شدت بارش در این مناطق افزوده می‌شود.

 

همچنین در ساعات بعدازظهر یکشنبه آینده در شرق و ارتفاعات فارس رگبار پراکنده با رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی شده است.

 

از اواخر وقت امروز با شمالی شدن جریانات روی دریای خزر در استان‌های گیلان، مازندران و پنجشنبه در گیلان، مازندران و گلستان بارش پراکنده و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی از روز جمعه تا یکشنبه آینده در استان‌های ساحلی دریای خزر و ارتفاعات البرز بارش‌ها تشدید می‌شود. ضمن این‌که در شمال آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرقی و اردبیل رگبار، رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی شده که روز یکشنبه بارش‌ها در این مناطق تشدید می‌شود.

 

دمای هوا از امروز تا یکشنبه در استان‌های ساحلی دریای خزر و از پنجشنبه در شمال غرب بین 4 تا 7 درجه کاهش می‌یابد.

 

طی 5 روز آینده در نوار شرقی کشور به ویژه منطقه زابل وزش باد شدید پیش‌بینی شده که در برخی مناطق با خیزش گردوخاک همراه خواهد بود. همچنین طی دو روز آینده در برخی ساعات در نوار غربی کشور نیز پدیده غالب گردوخاک است.

 

امروز دریای عمان و تنگه هرمز و طی 5 روز آینده شرق دریای عمان و از اواخر وقت چهارشنبه تا شنبه دریای خزر مواج است.

 

توصیف سامانه اول: وزش باد و افزایش ارتفاع موج

نوع مخاطره: افزایش ارتفاع موج در ساحل و فراساحل بین 1 تا 1.5 متر

منطقه اثر: تنگه هرمز، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان

اثر مخاطره: احتمال غرق شدن شناگران، احتمال آسیب به قفس‌ها و تورهای صیادی و احتمال خسارت به قایق و شناورهای کوچک

توصیه: احتیاط در شنا، احتیاط و محدودیت در فعالیت‌های دریایی، بویژه تردد با شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی و در نظر گرفتن تمهیدات لازم توسط فعالان دریایی.

 

توصیف سامانه دوم: وزش باد و افزایش ارتفاع موج

زمان شروع: بعدازظهر چهارشنبه 1401/04/29

زمان پایان: شنبه 1401/05/01

نوع مخاطره: افزایش ارتفاع موج در ساحل حداکثر 1 متر و درفراساحل 1.5 متر

منطقه اثر: دریای خزر، مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای گیلان و مازندران و گلستان.

اثر مخاطره: احتمال غرق شدن شناگران، احتمال آسیب به قفس‌ها و تورهای صیادی و احتمال خسارت به قایق و شناورهای کوچک.

توصیه: احتیاط در شنا، احتیاط و محدودیت در فعالیت‌های دریایی، بویژه تردد با شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی و در نظر گرفتن تمهیدات لازم از سوی فعالان دریایی./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار