قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

نیمی از وزرای کابینه هفته آینده به مجلس می‌آیند

عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: تعداد ۹ نفر از وزرای کابینه هفته آینده برای پاسخ به سؤال نمایندگان و دیگر امورات نظارتی در جلسات کمیسیون‌های مجلس حاضر می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۲۹ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 20
کد خبر: ۱۴۳۳۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسینعلی حاجی دلیگانی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: تعداد 9 نفر از وزرای کابینه هفته آینده به مجلس می‌آیند.

وی افزود: براین اساس وزرای آموزش و پرورش، امور اقتصادی و دارایی، امور خارجه، ارتباطات و فناوری اطلاعات، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، راه‌ و شهرسازی، دادگستری، نفت و نیرو هفته آینده برای پاسخ به سؤالات نمایندگان و دیگر امورات نظارتی مجلس در کمیسیون‌های تخصصی حاضر خواهند شد.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: همچنین در ارتباط با دستور کار جلسات علنی هفته آینده مجلس از میان 6 حقوقدان پیشنهادی توسط رئیس قوه قضاییه در جلسه علنی روز سه‌شنبه چهارم مردادماه سه نفر از حقوقدانان به عنوان اعضای حقوقدان شورای نگهبان از سوی نمایندگان انتخاب خواهند شد.

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: حقوقدانان پیشنهادی هر کدام 10 دقیقه فرصت دارند تا برنامه و رزومه کاری خود را در صحن مجلس به نمایندگان ارائه کنند. مضافاً اینکه این حقوقدانان در جلسات کمیسیون‌های تخصصی در روز یکشنبه دوم مرداد نیز می‌توانند برای ارائه برنامه‌های خود در مجلس حضور پیدا کنند. 

وی افزود: علاوه بر این در جلسه علنی روز سه‌شنبه چهارم مردادماه چهار فقره درخواست تحقیق و تفحص به رأی نمایندگان گذاشته خواهد شد که از جمله آن می‌توان به درخواست تحقیق و تفحص از ایدرو و ایمیدرو درباره صنعت فولاد اشاره کرد./ فارس

ارسال نظر