کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

ابراز نگرانی اتحادیه اروپا از احداث شهرک‌های جدید در کرانه باختری

ابراز نگرانی اتحادیه اروپا از احداث شهرک‌های جدید در کرانه باختری اتحادیه اروپا نسبت به اعلام تصمیم رژیم صهیونیستی برای ساخت چند شهرک جدید کوچک در کرانه باختری اشغالی ابراز نگرانی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۳۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 22
کد خبر: ۱۴۳۴۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، اتحادیه اروپا در بیانیه ای کوتاه مطبوعاتی اعلام کرد که اکنون ۱۵۰ شهرک کوچک غیر قانونی در کرانه باختری وجود دارد که معمولاً با هدف کمک به ایجاد یا توسعه شهرک‌های بزرگ اسرائیلی احداث شده و به عامل اصلی احتمالی خشونت رو به افزایش شهرک نشینان علیه فلسطینیان تبدیل شده است.


در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: شهرک‌های بزرگ و کوچک اسرائیلی بر اساس قوانین بین المللی نامشروع بوده و مانعی اصلی بر سر راه تحقق راهکار دو دولتی محسوب می‌شوند.

مرکز تحقیقات کاربردی «آریچ» نیز امروز اعلام کرد که سران رژیم صهیونیستی طرح‌های جدید خود برای احداث ۷۰۲ واحد مسکونی جدید در شهرک‌های مختلف کرانه باختری منتشر کرده‌اند که برای ساخت آنها ۷۳۴ دونم از زمین های فلسطینی مصادره خواهد شد.

بر اساس اعلام این مرکز فلسطینی، اکنون شهرک ‌های اسرائیلی ۲۰۱ کیلومتر مربع (۳.۶ از مجموع اراضی کرانه باختری) را اشغال کرده و شهرک نشینان ساکن در آنها از امتیازها و تسهیلات فراوانی برخوردار هستند تا از این طریق حضور آنان در این شهرک‌ها مورد حمایت قرار گیرد.
ارزیابی ها حاکی از آن است که حدود ۶۵۰ هزار شهرک نشین در شهرک‌های کرانه باختری از جمله قدس اشغالی در ۱۶۴ شهرک بزرگ و ۱۲۴ شهرک کوچک زندگی می‌کنند.

قوانین بین المللی کرانه باختری و قدس را اراضی اشغالی دانسته که بر اساس آن تمام فعالیت‌های شهرک سازی در این مناطق غیر قانونی محسوب می‌شود.

پس از اشغال کرانه باختری رود اردن و قدس در سال ۱۹۶۷ توسط اسرائیل بیش از ۲۵۰ شهرک یهودی‌نشین در این مناطق ساخته شده که حدود ۶۵۰ هزار یهودی در آنها ساکن هستند. بر اساس اصول حقوق بین المللی سکونت آنان در این شهرک‌ها که در منطقه اشغالی ساخته شده، غیرقانونی است.
گفتنی است فلسطینیان تقریبا هر جمعه در مناطق مختلف کرانه باختری در اعتراض به شهرک سازی اسرائیل و ساخت دیوار حائل تظاهرات می‌کنند و مورد حمله نظامیان رژیم صهیونیستی قرار می‌گیرند.

با وجود مخالفت های جهانی با شهرک سازی های غیرقانونی و اشغالگری های رژیم صهیونیستی، این رژیم در دهه های گذشته بیش از ۵۰ درصد کرانه باختری (از جمله بیت المقدس) را برای ساخت شهرک های مسکونی و پایگاه های نظامی تصرف کرده است.

شورای امنیت سازمان ملل اواخر سال ۲۰۱۶ با صدور قطعنامه ۲۳۳۴ بار دیگر هرگونه ساخت و ساز رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی فلسطین را غیرقانونی اعلام و بر ضرورت تخلیه فوری تمامی شهرک‌های صهیونیستی احداث شده در کرانه باختری تاکید کرد.
رژیم صهیونیستی بارها این قطعنامه را نقض کرده و نه تنها شهرک‌سازی را متوقف نکرده، بلکه آن را شدت بخشیده است./ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار