اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

دهمین اجلاس رایزنان فرهنگی ایران با حضور رئیس جمهور برگزار شد

دهمین اجلاس رایزنان فرهنگی دقایقی پیش با حضور حجت الاسلام رئیسی و با شعار «دیپلماسی فرهنگی دانش‌بنیان، همگرا، صادرات فرهنگی» آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 23
کد خبر: ۱۴۳۵۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ تهران پس از یک دهه وقفه میزبان دهمین دوره این اجلاس شده و در آیین افتتاحیه این نشست، رایزنان فرهنگی ایران در ۶۰ کشور حضور دارند.

 

در مدت برپایی اجلاس رایزنی‌های فرهنگی که تا ششم مرداد ماه ادامه دارد، سلسله نشست‌های تخصصی و همچنین سه کارگاه با حضور سیاست‌گذاران، صاحبان ایده و نهاد‌های مجری برگزار می‌شود.

 

پیشتر دبیر دهمین اجلاس فرهنگی ایران در خارج از کشور درباره جزئیات برگزاری این دوره اجلاسیه گفت که در افتتاحیه این اجلاس تمام بازیگران مؤثر در عرصه دیپلماسی فعال در کشور، سه نوبت صبح، ظهر و عصر حرف‌ها و دغدغه‌های خود را مطرح کنند و در نوبت شنبه شب این نشست نیز وزارت گردشگری و میراث فرهنگی میزبان رایزنان فرهنگی است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار