سقف مجاز خرید طلا اعلام شد / مالیات طلا چقدر است؟ کاهش قیمت جدید طلای جهانی امروز جمعه ۳۱ مرداد قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۳۱ مرداد + جدول حذف یارانه نقدی ۱۸ میلیون نفر از شهریور / یارانه کدام دهک‌ها قطع می‌شود؟ وزیر راه و شهرسازی: ۶ هزار دستگاه اتوبوس کم داریم/نرخ بلیت پرواز‌های اربعین کنترل شد/در تعداد هواپیما ناترازی داریم سخنگوی صنعت آب: مخازن سد‌های کشور ۴۰ درصد آب دارند معاون وزیر نیرو: به نظر می‌رسد که تا یک ماه آینده، خاموشی بخش خانگی متوقف شود/ به خاطر کمبود آب، تراز ۱۲ هزار و ۵۰۰ مگاواتی نیروگاه‌های برقابی را از دست دادیم پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ نرخ خدمات پستی در کشور افزایش یافت اجرای حکم انفصال از خدمت مدیرعامل شرکت نفت موقتا متوقف شد آغاز تحویل سکه‌های پیش‌فروش ۳۰ مرداد/سکه‌های ۶۲ میلیونی به دست خریداران می‌رسد وزیر صنعت: تعرفه ۸۷ درصد کالا‌ها میان ایران و ارمنستان صفر شد آب سد طالقان به تصفیه‌خانه هشتگرد رسید شرکت برق: به دنبال کاهش ذخایر آبی، برق ۱۰۰ اداره به دلیل عدم رعایت الزامات صرفه‌جویی انرژی، قطع شد

توییتر ایلان ماسک را عامل کاهش درآمدش دانست

شرکت توییتر در گزارش سه ماهه دوم سال جاری میلادی از ضرر و زیان خود خبر داد و علت کاهش درآمد خود نسبت به سال قبل را مشکلاتی عنوان کرد که تا حدی ناشی از فروش این شرکت به ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا و اسپیس ایکس بود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 23
کد خبر: ۱۴۳۶۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از راشاتودی، شرکت توییتر در گزارش سه ماهه دوم سال جاری میلادی از ضرر و زیان خود خبر داد و علت کاهش درآمد خود نسبت به سال قبل را مشکلاتی عنوان کرد که تا حدی ناشی از فروش این شرکت به ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا و اسپیس ایکس بود.

توییتر روز جمعه گزارش داد که درآمد این شرکت طی آوریل تا ژوئن 1 درصد کاهش یافته و به 1.18 میلیارد دلار رسیده است، در حالی که درآمد خالص آن از سود 66 میلیون دلاری سال قبل به 270 میلیون دلار ضرر خالص کاهش یافت.

این شرکت در مقایسه با سود عملیاتی 30 میلیون دلاری در مدت مشابه سال گذشته، 344 میلیون دلار زیان عملیاتی متحمل شده است.

بر اساس این گزارش، توییتر سابقه رشد سریع درآمد از جمله افزایش 37 درصدی در سال 2021 را در کارنامه خود دارد.

این غول رسانه‌های اجتماعی اعلام کرد که کاهش درآمدی سه ماهه دوم منعکس کننده "مشکلات صنعت تبلیغات در محیط کلان و همچنین عدم اطمینان درباره تصاحب معلق شده توئیتر" (توسط ماسک) است.

نتایج سه ماهه توییتر بدترین عملکرد این شرکت را نسبت به انتظارات تحلیلگران سهام نشان می دهد. طبق گزارش CNBC، درآمد این شرکت 11 درصد کمتر از میانگین تخمین وال استریت بود.

بدون احتساب هزینه ها و سودهای یکباره، این شرکت ضرر 8 سنتی را به ازای هر سهم گزارش کرد که بر این اساس تنها سه ماهه دومی در تاریخ توییتر بود که گزارش درآمدی منفی شد. تحلیلگران انتظار سود 14 سنت را برای هر سهم داشتند.

توییتر با پیشنهاد 44 میلیارد دلاری ماسک برای تصاحب این شرکت در ماه آوریل موافقت کرد، اما مدیرعامل تسلا در اوایل ماه جاری میلادی این قرارداد را لغو کرد و مدعی شد که این پلتفرم رسانه اجتماعی تعداد حساب‌های جعلی موجود در ارقام کاربران خود را دست کم گرفته است./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار