جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه

آمریکا ۳۵ تانکر نفت سوریه را ربود

یک منبع امنیتی سوری امروز (شنبه) از حرکت کاروان ارتش آمریکا متشکل از ۳۵ تانکر حامل نفت به سمت عراق خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 23
کد خبر: ۱۴۳۶۶۸

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته خبرگزاری سانا، این کاروان با عبور از گذرگاه «محمودیه» وارد خاک عراق شده و به سمت پایگاههای نظامیان آمریکایی حرکت کرده است. روز گذشته نیز ۱۴ کامیون نفت سوریه را به عراق انتقال داده بودند.

همزمان نیروهای اشغالگر آمریکا کاروانی متشکل از ۲۳ کامیون و تانکر سرپوشیده را که حاوی تجهیزات نظامی و لجستیکی بوده را از گذرگاه «الولید» عبور داده و وارد خاک عراق کردند. گذرگاهی که دولت عراق و سوریه آن را به رسمیت نمی‌شناسند.

روز گذشته نیز ارتش آمریکا ۱۵۶ خودروی حامل تجهیزات نظامی و توپخانه، کانتینر و خودروی‌های هاموی را از سوریه خارج کرده و به عراق بردند.

خبرگزاری سانا در این باره نوشت که نظامیان اشغالگر آمریکایی به همراه شبه‌نظامیان «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) بر عمده میادین نفتی در استان‌های الحسکه و دیرالزور (موسوم به منطقه الجزیره سوریه) مسلط هستند و اقدام به قاچاق نفت و فروش آن در خارج از سوریه می‌کنند.

بر اساس آمار و ارقام جدید وزارت نفت سوریه، روزانه ۷۰ هزار بشکه نفت سوریه توسط نیروهای اشغالگر آمریکا و نیروهای مزدور آن در مناطق شرقی سرقت می‌شود.

آمریکا طی یک دهه از جنگ علیه سوریه به بهانه مقابله با تروریسم و داعش از شبه نظامیان جدایی طلب حمایت کرده و مناطق نفت‌خیز سوریه را اشغال کرده است. دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق ‌آمریکا به صراحت گفته بود که حضور نظامیان آمریکا در سوریه به خاطر چاه‌های نفت است.

علاوه بر نفت و گازوئیل، آمریکایی‌ها همچنین به طور هفتگی مقادیر هنگفتی از گندم و غلات سوریه را برای مصارف نظامیان خود در عراق قاچاق می‌کنند که بارها رسانه‌ها اقدام به انتشار خبر آن کرده‌اند./فارس

ارسال نظر