اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

آمریکا ۳۵ تانکر نفت سوریه را ربود

آمریکا ۳۵ تانکر نفت سوریه را ربود یک منبع امنیتی سوری امروز (شنبه) از حرکت کاروان ارتش آمریکا متشکل از ۳۵ تانکر حامل نفت به سمت عراق خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 23
کد خبر: ۱۴۳۶۶۸

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته خبرگزاری سانا، این کاروان با عبور از گذرگاه «محمودیه» وارد خاک عراق شده و به سمت پایگاههای نظامیان آمریکایی حرکت کرده است. روز گذشته نیز ۱۴ کامیون نفت سوریه را به عراق انتقال داده بودند.

همزمان نیروهای اشغالگر آمریکا کاروانی متشکل از ۲۳ کامیون و تانکر سرپوشیده را که حاوی تجهیزات نظامی و لجستیکی بوده را از گذرگاه «الولید» عبور داده و وارد خاک عراق کردند. گذرگاهی که دولت عراق و سوریه آن را به رسمیت نمی‌شناسند.

روز گذشته نیز ارتش آمریکا ۱۵۶ خودروی حامل تجهیزات نظامی و توپخانه، کانتینر و خودروی‌های هاموی را از سوریه خارج کرده و به عراق بردند.

خبرگزاری سانا در این باره نوشت که نظامیان اشغالگر آمریکایی به همراه شبه‌نظامیان «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) بر عمده میادین نفتی در استان‌های الحسکه و دیرالزور (موسوم به منطقه الجزیره سوریه) مسلط هستند و اقدام به قاچاق نفت و فروش آن در خارج از سوریه می‌کنند.

بر اساس آمار و ارقام جدید وزارت نفت سوریه، روزانه ۷۰ هزار بشکه نفت سوریه توسط نیروهای اشغالگر آمریکا و نیروهای مزدور آن در مناطق شرقی سرقت می‌شود.

آمریکا طی یک دهه از جنگ علیه سوریه به بهانه مقابله با تروریسم و داعش از شبه نظامیان جدایی طلب حمایت کرده و مناطق نفت‌خیز سوریه را اشغال کرده است. دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق ‌آمریکا به صراحت گفته بود که حضور نظامیان آمریکا در سوریه به خاطر چاه‌های نفت است.

علاوه بر نفت و گازوئیل، آمریکایی‌ها همچنین به طور هفتگی مقادیر هنگفتی از گندم و غلات سوریه را برای مصارف نظامیان خود در عراق قاچاق می‌کنند که بارها رسانه‌ها اقدام به انتشار خبر آن کرده‌اند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار