اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

رایزنان فرهنگی سربازان خط مقدم جهاد تبیینی هستند

رئیس جمهور تبیین گفتمان انقلاب اسلامی در جهان را در گرو نقش‌آفرینی اثرگذار رایزنان فرهنگی دانست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۸ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 23
کد خبر: ۱۴۳۶۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در دهمین اجلاس رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی که پیش از ظهر امروز شنبه در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد با بیان اینکه در حقانیت پیام و فرهنگ انقلاب اسلامی تردیدی نیست، تصریح کرد: در عین حال باید معلوم شود تا چه میزان این پیام شناخته و تبیین شده است.

رئیس جمهور «تحول در رویکردها، فرآیند‌ها و تحول سازمانی» را سه عامل مهم در رسیدن به وضعیت مطلوب در حوزه ارتباطات خارجی برشمرد و افزود: گاهی فرآیند‌های معیوب موجب کندی و ایجاد وقفه در کار‌های بزرگ می‌شود که باید با پایش دقیق فرایندها، نسبت به اصلاح و ارتقای آن‌ها اقدام شود.

رئیسی ایجاد تحولات بزرگ و اثرگذار در حوزه فرهنگ و ارتباطات خارجی را با نگاه تحول‌گرا امکان‌پذیر دانست و با اشاره به الزامات آن، گفت: رایزنان فرهنگی باید نسبت به پیام و رسالت انقلاب اسلامی شناخت و باور عمیق داشته باشند. رایزن فرهنگی ما باید فرهنگ غنی انقلاب اسلامی، اقتضائات انقلاب و تمدن نوین اسلامی و همچنین منظومه فکری امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی را به خوبی بشناسد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه داشتن دانش و تحصیلات در این زمینه بسیار مهم است، اما بینش و شناخت عمیق مبانی انقلاب اسلامی کمتر از دانش نیست، افزود: بعضی از وادادگی‌ها در حوزه‌های مختلف ناشی از عدم شناخت و بینش نسبت به فرهنگ خودی و مرعوب فرهنگ بیگانگان شدن است.

رئیس قوه مجریه در ادامه به تقابل الحاد و ایمان در جهان امروزی اشاره کرد و گفت: امروز نظام استکباری در تلاش است جوامع اسلامی را نیز متاثر از فرهنگ الحاد و لائیک خود، تهی از ایمان کند و نظام سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی اسلام را نفی نماید.

رئیس جمهور افزود: رایزنان فرهنگی در خارج از کشور وظیفه دارند نه فقط میان جامعه مسلمانان بلکه با پیروان سایر ادیان الهی و ابراهیمی و همچنین دغدغه‌مندان اخلاق و معنویت، در مقابل توطئه‌های شوم ضد بشری اتحاد ایجاد کنند. اگر چنین اتحادی شکل بگیرد قطعاً ایستادگی در مقابل امواج ضد فرهنگی و ضد انسانی امکان‌پذیر است.

رئیسی با تاکید بر لزوم استفاده از رسانه‌ها و ابزار تبلیغی و شناساندن ظرفیت‌های فرهنگی ایران به دیگر ملت‌ها به ظرفیت بزرگ ایرانیان خارج از کشور برای کنشگری موثر در حوزه ترویج فرهنگ اسلامی اشاره و تصریح کرد: این ظرفیت بزرگ نباید رها شود و با حمایت درست و ایجاد ارتباطات اثربخش، هر یک از ایرانیان خارج از کشور می‌توانند سفیر فرهنگی انقلاب در محل زندگی خود باشند و به گسترش نگاه معرفتی انقلاب کمک کنند.

رئیس قوه مجریه نقش سفرا و فعالان فرهنگی را در فرایند توسعه و پیشرفت کشور‌ها حائز اهمیت خواند و گفت: هیچ کشور توسعه یافته‌ای بدون نقش‌آفرینی فعالانه سفرا و فعالان فرهنگی خود به توسعه نرسیده است، لذا لازم است نمایندگان فرهنگی ما نیز در خارج از کشور با نگاهی تحول‌محور توسعه تجاری، اقتصادی و فرهنگی را با کشور‌ها دنبال کنند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر