تصادف زنجیره ای در اتوبان تهران–قم/ آمار مصدومان کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد

فوری/ عاملان ترور برادر عبدالباقی بازداشت شدند

مأمورین پلیس آگاهی استان خـوزستان و آبادان موفق به دستگیری عاملین به قتل رساندن مجید عبدالباقی شدند. یک منبع آگاه از دستگیری عاملین اصلی قتل مجید عبدالباقی خبر داد، خودروی ساینا وسلاح های بکار رفته در قتل کشف وضبط شدند. خبرتکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 24
کد خبر: ۱۴۳۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر،  مأمورین پلیس آگاهی استان خـوزستان و آبادان موفق به دستگیری عاملین به قتل رساندن مجید عبدالباقی شدند. یک منبع آگاه از دستگیری عاملین اصلی قتل مجید عبدالباقی خبر داد، خودروی ساینا وسلاح های بکار رفته در قتل کشف وضبط شدند. خبرتکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.
برادر حسین عبدالباقی، مالک متروپل آبادان در اقدامی مشکوک، توسط افراد ناشناس هدف حمله مسلحانه قرار گرفت؛ ماجرا چه بود؟
مجید عبدالباقی، برادر مالک متروپل آبادان که روز گذشته هدف سوء قصد قرار گرفته بود، به علت شدت جراحات واردشده درگذشت. تصاویری که در فضای مجازی منتشر شد، نشان می داد مجید عبدالباقی ظهر روز شنبه در مجتمع مسکونی خود هدف سوءقصد قرار گرفت. آن طور که ایرنا نوشته است پیکر خونین او به بیمارستان نفت آبادان منتقل و به علت شدت جراحت احیا شد اما ساعتی پس از این سوء قصد، فوت کرد.

تصویری که نشان دهنده سوء قصد به جان عبدالباقی است، ساعت ۲۵: ۱۴ را نشان می دهد که وی وارد پارکینگ مجتمع مسکونی محل سکونت خود می شود. خودروی ساینایی وی را تعقیب و مقابل در پارکینگ توقف می کند که یک نفر از خودرو پیاده می شود و با اسلحه کلاشینکف و دیگری از داخل خودرو با اسلحه کمری به داخل پارکینگ شلیک می کند.

پس از آن بقایای پوکه های تیرهای شلیک شده روی زمین کشف می شود که گفته شده حدود ۶ تیر به مجید عبدالباقی اصابت کرده است.

فرمانداری ویژه آبادان درباره جزئیات این حادثه گفته است: ظهر روز شنبه افرادی ناشناس اقدام به تیراندازی به مجید عبدالباقی در مجتمع مسکونی وی کردند و پس از تیراندازی به سوی وی از محل تیراندازی متواری شدند. عباسپور گفت: تحقیقات برای شناسایی افراد تیرانداز آغاز شده است. رئیس بیمارستان نفت آبادان هم ساعتی پس از سوء قصد گفت: پیکر بی‌جان مجید عبدالباقی که هدف حمله مسلحانه قرار گرفته بود به به اتاق عمل بیمارستان نفت منتقل و اقدامات مقتضی برای احیای او انجام شد. او افزود: اقدامات پزشکی برای نجات جان عبدالباقی متاسفانه به علت شدت جراحت، نتیجه بخش نبود. دادستان مرکز استان خوزستان هم از تشکیل پرونده قضایی برای حادثه حمله مسلحانه به مجید عبدالباقی در دادگستری این استان خبر داد. صادق جعفری چگنی در گفت‌وگو با میزان درباره جزئیات حمله مسلحانه به مجید عبدالباقی برادر مالک ساختمان متروپل آبادان، اظهار کرد: این فرد در پی حمله افرادی با شلیک چندین گلوله هدف قرار گرفت و پس از وقوع حادثه به بیمارستان منتقل شد. دادستان شهرستان آبادان بلافاصله پس از وقوع حادثه با حضور در محل مذکور، با تشکیل پرونده قضایی در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان آبادان، موضوع را بررسی کرد و تحقیقات اولیه در حال انجام است. وی افزود: در این حادثه تاکنون فرد یا افرادی دستگیر نشده اند.

حدود دوماه قبل ساختمان مرتفع متروپل آبادان فروریخت. در این میان، یکی از موضوعاتی که توجه کاربران را به خود جلب کرد، سرنوشت حسین عبدالباقی مالک متروپل آبادان بود. از همان لحظه ریزش ساختمان، مطالب مختلفی درباره رشوه دادن مالک متروپل آبادان در رسانه‌های اجتماعی منتشر می‌شد که از فساد، پشت این ساختمان حکایت داشت و همین موضوع حساسیت کاربران درخصوص مالک متروپل را افزایش داده بود. به دنبال حساسیت افکار عمومی راجع به مالک متروپل و مسئولانی که در این فاجعه دخیل بودند، در همان روز دوشنبه اعلام شد با حکم دادستان خوزستان مالک متروپل بازداشت شده است اما فردای آن روز، ناگهان ماجرا تغییر کرد و اعلام شد عبدالباقی زیر آوار متروپل، از دنیا رفته است. انتشار این خبر حساسیت‌ها به سرنوشت عبدالباقی را بیشتر کرد و باعث شد تا کاربران شبکه‌های اجتماعی درباره فوت او اظهار تعجب کنند. اما در همان روزها در تصاویری که در فضای مجازی هم خبرساز شد، برادران حسین عبدالباقی به سردخانه و کنار پیکر برادرشان رفته بودند که نحوه گریه کردن آن ها واکنش مخاطبان و کاربران فضای مجازی را به دنبال داشت.

کلمات کلیدی: ترور قتل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار