پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد

رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد به بهانه احتمال مشارکت داشتن در اسارت ران آراد خلبان اسرائیلی در سال ۱۹۸۶ خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۶ - ۰۲ دی ۱۴۰۴ - 2025 December 23
کد خبر: ۲۹۷۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه معاریو در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، از یک هفته پیش اخبار ضد و نقیضی در رابطه با دلایل اختفای سرتیپ بازنشسته احمد شکر منتشر می‌شود، که بعدا با بررسی دوربین‌های مدار بسته مشخص شد وی ربوده شده است.

در بخش دیگری از این گزارش معاریو تاکید شده است، آنچه که اقدام اطلاعاتی را در این رابطه تقویت می‌کند، حضور شماری از افراد غیر لبنانی در محل وقوع حادثه است.

تحقیقات صورت گرفته نشان می‌دهند که طرح فریب توسط دو تبعه سوئدی که یکی از آنها تباری لبنانی دارد، صورت گرفته است، این دو دو روز قبل از وقوع حادثه از طریق فرودگاه رفیق حریری وارد کشور شدند و یکی از آنها در روز اختفای شکر لبنان را ترک کرد، امری که پرسش‌هایی در مورد نقش احتمالی او در این عملیات را مطرح می‌کند.

در در مورد شخص دوم که لبنانی تبار است، احتمال ترجیحی آن است که او در عملیات فریب شرکت کرده و همچنان در داخل لبنان به سر می‌برد، زیرا براساس اطلاعات سرویس امنیتی عمومی لبنان او از هیچ یک از مرز‌های هوایی، زمینی و دریایی از کشور خارج نشده است، مگر آنکه وی به شکل غیر قانونی کشور را ترک کرده باشد.

در ادامه گزارش هم آمده است، چندین سناریو در مورد سرنوشت این افسر بازنشسته مطرح می‌شود که بین ترور یا ربایش در نوسان است، برخی‌ها سناریو ترور را مطرح و اعلام می‌کنند، سناریوی احمد سرور صراف لبنانی مرتبط با حزب الله که سال گذشته توسط موساد ترور شد، تکرار شده است این در حالی است که برخی دیگر سناریو خطرناک تری را مطرح و اعلام می‌کنند او به خارج از لبنان و (سرزمین‌های اشغالی) برده شده است.

به زعم معاریو این صرفاً یک ناپدید شدن شخصی نیست؛ بلکه با یک مسئله امنیتی تاریخی بسیار حساس بین لبنان و اسرائیل تلاقی دارد. منابع نزدیک به خانواده شکر به روزنامه سعودی الشرق الاوسط اعلام کردند، افسر مفقود شده برادر حسن شکر است که به همراه هشت نفر دیگر در نبرد میدون بین مبارزان «مقاومت اسلامی» و سایر گروه‌های مسلح و نیرو‌های ارتش اسرائیل در ۲۲ مه ۱۹۸۸ کشته شد.

اطلاعات نشان می‌دهد که حسن شکر یک مبارز در گروهی به رهبری مصطفی دیرانی (که در آن زمان وابسته به جنبش امل بود و بعداً به حزب‌الله پیوست) بود و در اسارت خلبان اسرائیلی ران آراد پس از سرنگونی هواپیمایش در جنوب لبنان در ۱۶ اکتبر ۱۹۸۶ شرکت داشت.

گروه مسلحی که او را اسیر کرده بود، او را به خانه یکی از اقوام شکر در شهر نبی شیت در منطقه وقاه برد و سپس او را به مکانی نامعلوم منتقل و پس از آن ناپدید شد./ تسنیم 

کلمات کلیدی: معاریو ترور
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار