قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد صحنه‌هایی از حضور زنان خارجی و بی‌حجاب در سریال سلمان فارسی + تصاویر

خبر خوش وزارت ورزش برای پرسپولیسی‌ها

آیا هیات مدیره پرسپولیس فردا به حد نصاب قانونی خواهد رسید؟
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 24
کد خبر: ۱۴۳۹۲۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که چند هفته از معرفی دو گزینه پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان برای حضور در ترکیب هیات مدیره پرسپولیس می‌گذرد اما همچنان خبری از معرفی رسمی آنها نیست.

فردا تکلیف هیات مدیره پرسپولیس مشخص می‌شود؟

حسین خبیری و حسین شهریاری دو عضو جدید هیات مدیره پرسپولیس هستند که ۵  تیرماه از سوی وزارت ورزش و جوانان انتخاب شدند اما با توجه به اینکه سرخابی‌ها خصوصی شده‌اند، وزارت ورزش به تنهایی نمی‌تواند گزینه هیات مدیره را انتخاب و معرفی کند و باید پس از معرفی به تایید اعضای مجمع برسند.

گویا مجمع باشگاه پرسپولیس قرار است فردا برگزار شده و دوعضو پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان برای حضور هیات مدیره پرسپولیس تاییدیه مجمع را دریافت کرده تا در جلسه بعدی به صورت رسمی معرفی شوند.

گفته می‌شود قرار است یکی از این دو نفر که مدیر شناخته شده‌تری هم هست (شهریاری) به عنوان رییس جدید هیأت مدیره انتخاب شود و به‌عنوان بازوی اقتصادی، دنبال فراهم کردن منابع مالی باشد. همان کاری که مجید صدری در دوره مدیریت سمیعی انجام می‌داد.

 پیش از این شایعاتی مطرح شده بود مبنی بر آنکه درویش علاقه‌ای به حضور این دو نفر در هیات مدیره پرسپولیس ندارد. شایعاتی که البته هیچوقت به صورت رسمی، تایید نشد.

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
میری
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۲
0
0
بابا چرا آخه اینقدر خبر خوش پخش میکنید ما خودمون غرق در خوشین شما هم هی میخوایید ما رو غرق کنید تو خوشی.واییییی بابا مردیم از خوشی رنگش هم ندیدیم...تا خبر خوش بعدی فعلا خوش باشید.
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار