وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است
مقام ارشد نظامی پیشین آمریکا:

مشکلات با ایران را باید از طریق دیپلماتیک حل کرد

رئیس پیشین ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا ضمن انتقاد از جنگ طلبان این کشور، «رویکرد دیپلماتیک» را بهترینه گزینه خروج از بحران منطقه خواند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۰۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 23
کد خبر: ۱۴۴۰۰

به گزارش راهبرد معاصر ، یک مقام بلند پایه نظامی پیشین آمریکا با انتقاد از جنگ‌طلبان این کشور گفت که تنش‌های موجود در منطقه باید از طریق دیپلماتیک حل و فصل شوند.

 

به نوشته وبگاه شبکه خبری «ای‌بی‌سی نیوز»، «مایک مولن» رئیس پیشین ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۱ و مشاور نظامی ارشد «جورج دابلیو بوش» و «باراک اوباما» روسای جمهور پیشین و سابق آمریکا یکشنبه در اظهار نظری درباره تنش‌های ایجاد شده در منطقه گفت که نگران این مسئله بوده و ممکن است کار به جایی برسد که خارج از کنترل شود.

 

مولن در مصاحبه با این شبکه خبری گفت که سیاستمداران باید از طریق دیپلماتیک به هدف خود که متوقف ساختن ایران هسته‌ای است، نائل شوند.

وی در بخش دیگری اظهار داشت که آمریکایی‌ها نیز باید از نمایندگان خود بخواهند تا مدافع عدم اعلام جنگ با ایران باشند.

مایک مولن در این‌‌باره گفت: «سیاستمداران آمریکایی باید راهی را برای نیل به هدف خود که یک ایران غیر هسته‌ای و از نظر من بدون تلاش برای تغییر نظام و درگیری با این کشور است، پیدا کنند.»

 

این در حالی است که رئیس‌جمهور آمریکا عصر یکشنبه به وقت تهران با بیان اینکه «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید فردی جنگ‌طلب است، مدعی شد که شخصا خواهان جنگ نیست و آماده گفت‌وگوی بدون قید و شرط با ایران است.

 

ترامپ با بیان اینکه تحریم‌های اعمال‌شده علیه ایران موجب افزایش شدید تورم و وضعیت بد اقتصادی شده، در پاسخ به این سؤال که تصور می‌کند پیام اقدامات ایران چه باشد، مدعی شد: «فکر می‌کنم آن‌ها می‌خواهند مذاکره کنند و فکر می‌کنم که می‌خواهند توافق کنند.

ارسال نظر
آخرین اخبار