یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی
مقام ارشد نظامی پیشین آمریکا:

مشکلات با ایران را باید از طریق دیپلماتیک حل کرد

رئیس پیشین ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا ضمن انتقاد از جنگ طلبان این کشور، «رویکرد دیپلماتیک» را بهترینه گزینه خروج از بحران منطقه خواند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۰۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 23
کد خبر: ۱۴۴۰۰

به گزارش راهبرد معاصر ، یک مقام بلند پایه نظامی پیشین آمریکا با انتقاد از جنگ‌طلبان این کشور گفت که تنش‌های موجود در منطقه باید از طریق دیپلماتیک حل و فصل شوند.

 

به نوشته وبگاه شبکه خبری «ای‌بی‌سی نیوز»، «مایک مولن» رئیس پیشین ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۱ و مشاور نظامی ارشد «جورج دابلیو بوش» و «باراک اوباما» روسای جمهور پیشین و سابق آمریکا یکشنبه در اظهار نظری درباره تنش‌های ایجاد شده در منطقه گفت که نگران این مسئله بوده و ممکن است کار به جایی برسد که خارج از کنترل شود.

 

مولن در مصاحبه با این شبکه خبری گفت که سیاستمداران باید از طریق دیپلماتیک به هدف خود که متوقف ساختن ایران هسته‌ای است، نائل شوند.

وی در بخش دیگری اظهار داشت که آمریکایی‌ها نیز باید از نمایندگان خود بخواهند تا مدافع عدم اعلام جنگ با ایران باشند.

مایک مولن در این‌‌باره گفت: «سیاستمداران آمریکایی باید راهی را برای نیل به هدف خود که یک ایران غیر هسته‌ای و از نظر من بدون تلاش برای تغییر نظام و درگیری با این کشور است، پیدا کنند.»

 

این در حالی است که رئیس‌جمهور آمریکا عصر یکشنبه به وقت تهران با بیان اینکه «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید فردی جنگ‌طلب است، مدعی شد که شخصا خواهان جنگ نیست و آماده گفت‌وگوی بدون قید و شرط با ایران است.

 

ترامپ با بیان اینکه تحریم‌های اعمال‌شده علیه ایران موجب افزایش شدید تورم و وضعیت بد اقتصادی شده، در پاسخ به این سؤال که تصور می‌کند پیام اقدامات ایران چه باشد، مدعی شد: «فکر می‌کنم آن‌ها می‌خواهند مذاکره کنند و فکر می‌کنم که می‌خواهند توافق کنند.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار